Lehet-e titkos üzenetet küldenki a papagájomnak? (magyarázat alul)
aggyál neki kaját és közben mond hogy RÉPA
pár hét és elkezdi mondogatni hogy répa sőt ha te mondod hogy répa oda fog jönni hozzád
Én meg normális kérdést...
Nem gondolod, hogy szegény papagájod már így is elég hülyének néz, mert beállsz elé, és elkezded mondogatni, hogy RÉPA?? (Azt amúgy tudtad, hogy nem minden papagáj tud beszélni? Sőt, több nem tud, mint tud)
Szerencsétlen állat, mit vétett?...
Figyelj, szerintem meg tudod csinálni, csak kell hozzá egy kis türelem. Lemész alfába, elképzeled először a néma papagájt és a sikertelen próbálkozásaidat, aztán sokkal alaposabban azt, hogy tud beszélni. Ezek után már csak a kettes számú képet szabad megjelenítened, legalább naponta egyszer.
FONTOS, hogy vágyj a célod elérésére, hidd el, hogy el tudod érni, és várd is el, hogy sikerüljön.
Nekem ugyanez az öngyógyításnál nagyon hamar bejött, de nem tudom, hogy az állatoknál meddig tart.
Sok Sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!