Hogyan kezdjem? (béna kérdés, magyarázat lent)
Tetszenek az ilyen dolgok, szóval meditálás, hasonlók, és olyat is hallottam már, hogy 'magasabb tudatállapot' -ot is el lehet érni ezzel, de fogalmam sincs, mit kellene elhinnem...
Szabadkőműves összeesküvés-elméletekről tudom, hogy általában vaklármák, de azért maguk a szabadkőművesek nagyon izgatnak, nem az hogy jéééééé szem a piramisban, gyorsan magyarázzunk bele valamit, hanem úgy az egész agyi-ezoterikus témakör érdekel, nem csak szabadkőművesek, bármi más is, pl. mágia (nem fekete, hanem fehér, jó mágia).
Szeretnék meditálni, például, nem is keveset, csak hát fogalmam sincs, ebbe az egészbe mégis hogyan kezdjek bele...
Légyszi segítsetek! :D Köszi
OK, pont a földönkívüliek nem érdekelnek... XD
na várjatok, megpróbálom átfogalmazni....
minden más érdekel. arra próbáltam utalni, hogy a szabadkőművesektől a mágiáig, jóslásig, stb. minden érdekel.
de pont ez az, hogyha beguglizok mindent amit nem tudok, honnan tudjam, hogy mi kamu és mi nem?? na szóval ezért írtam ki ide, hátha tudtok segíteni, hogy miről lenne érdemes olvasnom, (ami nem a földönkívüliek) minek kellene feltétlenül utánanéznem, gondoltam tudtok olyan oldalakat, amik nem kamuznak.
na.
:P
egyikkel se kell foglalkoznod azok közül amit felsoroltál egytől egyik téveszmések vagy széltolók sóderjei, semmi több!
A meditációs marhaságot pedig felejtsd el-- igaz van egy pár leírt marhaság erről de akik megírták ezeket a könyveket azok soha nem érték el azt amiről hazudnak a könyvekben. Ha azt akarod, hogy normális és egészséges maradjon a gondolkodásod akkor tanulj, olvass más témát, szórakozz, barátkozz és élj emberként és hagyj fel minden ilyen téveszmés marhasággal
az ezotéria egy kitalált zagyvalék- amiből sok szélhámos megél ha vannak akik megveszik, elhiszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!