Mi volt a legemlékezetesebb (rém) álmotok?
Köszönöm az elismeréseket, szívesen lemondanék ezekről az álmokról :( Festéssel adom ki magamból őket.
És hogy témánál maradjunk:
Az álom előzményei:
Nagyanyám pár éve meghalt, de amíg élt, betegesen lakatolt, pántolt mindent, sűrűn rácsozottak voltak az ajtók/ablakok. A másik, hogy volt valaha egy barátnőm, nagyon fiatalon, 15 évesen meghalt.
Álmomban be voltam zárva a házba, és nem tudtam kimenni. Az egyik szobában volt egy fehér koporsó. Nem akartam közel menni hozzá, féltem tőle. Ki akartam menni, és próbáltam olyan csendben maradni, ahogy csak tudtam. A koporsó fedele fölemelkedett, és háttal nekem, felült benne a halott barátnőm. Lassan tekergetni kezdte a fejét jobbra-balra, én pedig rémülten, és őrjöngve tépni-szaggatni kezdtem a rácsokat az ajtón.
Hála istennek, ekkor felébredtem...
18:56
Szívesen olvasgatnám még további álmaidat.Jobb,mint egy misztikus thriller!Hmmm...én is megkóstolnám azt a gyógyszert ;)
A gyógyszer neve Citapram (a bolygó neve halál xD)
Nem akarom leterhelni a kérdező oldalát.
Felkelek (álmomban), bekapcsolom a számítógépet és kék halált kapott a gép majd letörölt a harddiscröl minden adatot.
Aztan felébredtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!