Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » A vonzás törvénye. Mik a...

A vonzás törvénye. Mik a tapasztalataitok, működik vagy nem?

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 16:12
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
82%

Mindegy, hogy pozitív vagy negatív dologra gondolunk, csak egy dologra tudunk gondolni, és azzal azt vonzzuk éppen.

Érdemes a jó érzésű oldalt erősíteni, a haszontalan szokásoktól pedig érdemes megszabadulni. Hosszútávon nagyon megéri. Tanárok, sportolók, szakácsok vagy egy kőműves, szakmától függetlenül tud erről mindenki mesélni..

2010. máj. 9. 09:28
 22/34 anonim ***** válasza:
96%

Én ma ragasztottam ki a falra :D

Anyu mondta h ö ugye régen marketinges volt és az ilyen meetingeken ezt tanították és aztmondta,hogy egy papírra max tízig lehet célokat írni,fontosság-sorrendbe kell leírni és mindig a soron következöt kell megvalósítani.. :D

Nagyon gyúrok az 1.pontra,és nem aztmondom hogy remélem összejön,hanem azt,hogy tudom hogy összefog jönni :D

Mindenkinek sok sikeert!(:

2010. máj. 9. 19:39
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
köszi a címeket!
2010. máj. 10. 07:05
 24/34 anonim ***** válasza:
48%
Persze, hogy mukodik!
2010. máj. 13. 09:24
 25/34 anonim ***** válasza:
75%
hát nekem nem müködik...
2010. máj. 23. 10:50
 26/34 anonim ***** válasza:
82%

én épp ma néztem vissza a listámat, amit egy éve írtam. Az első egyből bejött, nagyjából 2 héten belül. (Időhöz nem kötött elképzelés volt.) Aztán a 17. volt a következő, úgyhogy nem sorrendben megy, de nem baj:)))) Szerintem akármennyit lehet a listára írni. Az a lényeg,hogy el tudd képzelni a dolgokat a lehető legtöbb síkon. Példa: megnyerem a lottót.

Ezt a legnehezebb elképzelni, mert a valaha átélt legnagyobb örömhírhez kell hasonlítani, de azt megszorozni vagy tízzel. Egy csomóan úgy lottóznak, hogy az agyuk csak addig jut el, hogy "papírfecni" és "x-ek." Nem érzik az adrenalint a sorsolás után, a sosemlátott rokonok felbukkanása fölött érzett idegességet, a napsütést a világkörölüli hajóúton, ahogy égeti a bőrüket. Összetett ám elképzelni (tulajdonképpen előre megélni) egy lottónyereményt, de ez persze csak példa, nem is ezzel kell kezdeni a bevonzást.

Elég ha gondolatban látod a kezedben a tizenkettes tételt, és el se tudsz képzelni helyette másikat:)

2010. jún. 8. 22:28
 27/34 anonim ***** válasza:
74%
Tök logikus, hogy ha pozitívan gondolkodsz, akkor jó dolgok történnek veled és jobban érzed magad. Mondhatod, hogy ez a vonzástörvénye, de nem kell mindent túl miszticizálni. Nagyon jó és lelkesítő film a titok, meg az ehhez hasonlók, de nem kell túl reagálni. És tök hülyeség ilyen kérdéseket. feltenni. Ha többen mondják, hogy nem működik akkor már ki sem próbálod? Ne mástól várd a tapasztalatokat, hanem magadtól.
2010. júl. 1. 13:45
 28/34 anonim ***** válasza:
57%
Nekem működik, nem is kicsit
2010. júl. 24. 02:59
 29/34 anonim válasza:
Igen működik!Bármit is gondolsz, mindenféle képpen igazad van!Ennyi a lényeg.Ha azt mondod neked nem működik, akkor teljesen igazad van mivel ezt vonzod be, ha azt mondod igen működik akkor megint csak igazad van hiszen ezt vonzod magadhoz!Minden gondolatjátéktól függ, aki pesszimista gondoljon arra hogy holnaptól alkalmazni fogja a vonzást mert holnapra már optimistán fogja tekinteni ezt és meg is fogja érteni alaposa....na akkor az úgy is lesz :) Ilyen egyszerű.Sok embernek tanítottam ezt, és nagyon hálásak hogy megoszthattam velük.Bárkinek szívesen válaszolok bármi nemű kérdésére
2013. szept. 4. 16:22
 30/34 anonim ***** válasza:
50%
Simán müködik...csak gondold végig az életed alaposan...mikor min agyaltál és mi jött be belölle..ha tudatosan tetted,ha nem...én az egész életembe észrevettem,hogy müködik igen....de csak most jöttem rá valójában hogy ilyen van....eddig nem tudatosan csináltam...csak agyaltam..gondolkodtam....nekem minden bejött....tudatosság nélkül: jol kereső munka,barátnő,öröm....és persze voltam padlón is.....de mostmár tudatosan teszek mindent és minden jó....ha hiszed ha nem..müködik....csak gondolkozz el az életeden..azthiszem ennek kell lennie az első lépésnek hogy higyj benne....
2013. okt. 22. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!