A vonzás törvénye. Mik a tapasztalataitok, működik vagy nem?
Mindegy, hogy pozitív vagy negatív dologra gondolunk, csak egy dologra tudunk gondolni, és azzal azt vonzzuk éppen.
Érdemes a jó érzésű oldalt erősíteni, a haszontalan szokásoktól pedig érdemes megszabadulni. Hosszútávon nagyon megéri. Tanárok, sportolók, szakácsok vagy egy kőműves, szakmától függetlenül tud erről mindenki mesélni..
Én ma ragasztottam ki a falra :D
Anyu mondta h ö ugye régen marketinges volt és az ilyen meetingeken ezt tanították és aztmondta,hogy egy papírra max tízig lehet célokat írni,fontosság-sorrendbe kell leírni és mindig a soron következöt kell megvalósítani.. :D
Nagyon gyúrok az 1.pontra,és nem aztmondom hogy remélem összejön,hanem azt,hogy tudom hogy összefog jönni :D
Mindenkinek sok sikeert!(:
én épp ma néztem vissza a listámat, amit egy éve írtam. Az első egyből bejött, nagyjából 2 héten belül. (Időhöz nem kötött elképzelés volt.) Aztán a 17. volt a következő, úgyhogy nem sorrendben megy, de nem baj:)))) Szerintem akármennyit lehet a listára írni. Az a lényeg,hogy el tudd képzelni a dolgokat a lehető legtöbb síkon. Példa: megnyerem a lottót.
Ezt a legnehezebb elképzelni, mert a valaha átélt legnagyobb örömhírhez kell hasonlítani, de azt megszorozni vagy tízzel. Egy csomóan úgy lottóznak, hogy az agyuk csak addig jut el, hogy "papírfecni" és "x-ek." Nem érzik az adrenalint a sorsolás után, a sosemlátott rokonok felbukkanása fölött érzett idegességet, a napsütést a világkörölüli hajóúton, ahogy égeti a bőrüket. Összetett ám elképzelni (tulajdonképpen előre megélni) egy lottónyereményt, de ez persze csak példa, nem is ezzel kell kezdeni a bevonzást.
Elég ha gondolatban látod a kezedben a tizenkettes tételt, és el se tudsz képzelni helyette másikat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!