A vonzás törvénye működik ebben az esetben is?
Elvileg működhet, de gyakorlatilag a neten ismerkedés nem biztos, hogy nem tartogat meglepetéseket, sőt..
Én régen ismerkedtem így. Volt, hogy nem jötek el a találkozóra. Volt, hogy az elejéb hitegettek, majd kiderült, hogy nem is úgy néz ki mint amilyennek leírta magát korábban...és stb.
Szóval hiába a vonzás, ha ő mondjuk nem elégedett magával, és nem mer találkozni.
Vagy ha nem is gondolja komolyan, csak jólesik neki a flört. vagy lehet nem is az akinek mondja magát.
Szóval szép is jó is lehet, de én nem várnék túl sokat a helyedben egy ilyen ismerettségtől.
Nem tudom érted-e mire akarok kijukadni. nem a vonzással van a gond, lehet találkozol vele, és bevonzod, de ha a másik fél nem akarja leleplezni a kilétét, akkor kevés esélyed van...
Sok sikert azért!
Lehet, hogy már eszébe jutott, csak még nem merte/akarta mondani.
Miért akarod rávenni arra, hogy ő így gondolja? Miért akarod manipulálni? Ha később esetleg összejöttök, akkor is mindig meg akarod adni neki, hogy mire gondoljon?
A vonzás törvényét akarod alkalmazni egy emberen, akit alig ismersz?
Így kötve hinném, hogy egészséges lesz a kapcsolatotok, szinte olyan, mintha egy műanyag bábuval kezdenél ki.
De ha már itt tartunk: honnan tudod azt, hogy ő neki nem volt egy másik barátnője? Az nem alkalmazhatja rajta a vonzás törvényét? Ha igen, akkor nem valószínű, hogy ő jobban alkalmazza ezt?
Na ennyit a szabad akaratról...
A vonzás törvénye csacsiság, lásd pl itt, hogy miért:
Amúgymeg ha érdklődik irántad, akkor előbb-utóbb biztosan ő is találkozni szeretne majd. Nem kell ebbe hókuszpókuszt belekeverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!