Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » A vonzás törvénye. Mik a...

A vonzás törvénye. Mik a tapasztalataitok, működik vagy nem?

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 16:12
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
76%
Kifejthetnéd, hogy miféle vonzás törvénye. Gravitációs? Elektromos?
2010. máj. 2. 16:17
 2/34 A kérdező kommentje:
AZ agykontrollos dologra gondoltam. :) A többiről úgy tudom be van bizonyítva, hogy működik.
2010. máj. 2. 16:23
 3/34 anonim ***** válasza:
87%
Működik :P
2010. máj. 2. 16:28
 4/34 anonim válasza:
23%
Hatalmas lehúzás. Placebo.
2010. máj. 2. 16:31
 5/34 anonim ***** válasza:
89%
Egyértelműen működik. Mióta megismertem, a vágyaim jelentős része megvalósult!
2010. máj. 2. 16:42
 6/34 anonim ***** válasza:
89%
Saját tapasztalatom az hogy bizony működik.
2010. máj. 2. 16:54
 7/34 anonim ***** válasza:
81%

Nem mondom, hogy lelkes követő lettem de történt azóta 1-2 furcsa dolog velem mióta elolvastam a könyvet, amit ennek tulajdonítok, ha létezik ha nem! :)

Érettségi előtt kiírtam a falra, hogy milyen tételeket akarok kihúzni. Kb 2 héten át minden este kicsit gondoltam rá, elképzeltem, hogy kihúzom őket és 4 tételből 3at kihúztam! :)

Utána meg volt egy pasi aki nagyon nagyon tetszett nekem, de nem is ismertem csak látásból. Rá is sokat gondoltam és az érettségi utáni nyáron egyszer csak leszólított az utcán a barátaival. Nyár végén össze is jöttünk.

Ezen felbátorodva az egyetemi vizsgáim előtt is írok egy lapra kedvenc tételeket és kiragasztom a falra. Nem mondom, hogy mindig, de az esetek 70%-ban bejönnek! :)

Mostanában sorsjegyekre gyúrtam. Mindig elképzelem, hogy nyerek 5000 Ft-ot. Mit az istent! Mamámmal épp a héten találkoztam a lottózóba és mondta, hogy vesz nekem egy sorsjegyet! És nyertem vele 5000 Ft-ot!

Péntektől a lottó ötösre gyúrok ami tudom, hogy nagy falat, de hát menjünk nagyot álmodni! :D

Nem hiszem, hogy placebóbb mint maga az Isten! :)

2010. máj. 2. 16:57
 8/34 anonim válasza:
96%

Én hiszek benne,és anyukám bnője tapasztalta már:Dminden valóra vált neki:D

De nekem nem:( vajon mért?

2010. máj. 2. 16:57
 9/34 A kérdező kommentje:
Jó ezeket hallani. Én most kezdtem használni, eddig pár apró dolog bejött, nagyobbat még nem próbáltam.
2010. máj. 2. 17:03
 10/34 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudom ez mennyire vonzás törvénye,de az első komolyabb "próbanyelvvizsgámon" tételeket kellett húzni és én elképzeltem nagyon erősen hogy kihúzom azt a témát amit nagyon jól tudok,láttam ahogy a kezemben tartom a papírfecnit rajta a téma számával, és sikerült:D azóta sem tudom hogy véletlen vagy "van benne valami"
2010. máj. 2. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!