A vonzás törvénye. Mik a tapasztalataitok, működik vagy nem?
Foglalmam sincs, hogy ez vonzáströvénye vagy sem, de érdekes. Szóval sokáig álmodoztam egy fiúról és mit ad Isten, egyszercsak felhív és elhív kirándulni.
Szerintem rengeteg dolog van az életünkben, amit ennek köszönhetünk, csak annyira kis dolgok, hogy fel sem tűnnek.
Nevez heted akár hogy, csak úgy fog működni hogy csinálod!
Do It Now!
Melyik az a könyv, amit mondtok?
Lehet, hogy fordítva is működik? Amitől félünk, az bekövetkezik?
Hát ez az utolsó kész.:D
Nem tudom melyik könyvre gondolsz, a vonzás törvénye azt hiszem ebben van benne: Rhonda Bryne: A titok. (Nem bizti, hogy jól írtam.)
hú,ezhogy van?:D
Tökre érdekel!
mitkell csinálni,vagy valami könyv,vagy mii?:D
Lécci válaszoljatok,vagy itt (majdfelnézek valamikor) vagy privátba!
Köszike :D
Az alapkönyv: Rhonda Byrne: A titok
Igen, a rossz dolgokat is "bevonzod", ezzel vigyázni kell.Készült film is,nem tudom hol lehet beszerezni,én kaptam.
Már ne haragudj, de ki a fene is szedi meg magát abból, hogy én elhatározok valamit magamban? Vagy elképzelek?
Az a baj, hogy egy csomó dologhoz agy kell ebben a világban, és az emberiség fele anélkül születik. Körülbelül egy gomba értelmi síkján mozognak..
Egyébként tényleg lehet valami a vonzás törvényében, én a Vonzás Faktor c. könyvet olvastam (kölcsön kaptam), és csak viccből írtam egy listát.
Amikor az első teljesült a sorban, nem akartam elhinni... azóta több is összejött, nem is kispályás tételek: két éve próbálkozunk gyerekkel, és most terhes vagyok (semmit sem csináltunk másképp, de most kezdtem volna el kivizsgálásokra járni a nyáron, ha még mindig semmi.)
Megszűnt egy másik problémám is, teljesen spontán.
A többi is alakulgat, legalábbis látom a lehetőségeket és nagyon bizakodó vagyok (nem szabad rágódni a dolgokon, az a lényeg: kéred és hagyod hogy elintéződjön magától.)
Szerintem nagyon ott van a dolog, segít a pozitívumokra koncentrálni.
Ha placebo, akkor lehet hogy hatásosabb az egyháznál, mert ott csak kudarcaim voltak... hatosztályos egyházi gimnázium, volt időm gondolkodni ezen...
Az a baj, hogy az emberek félnek maguktól megoldani dolgokat, mert akkor isten elfordul tőlük, mivel ők maguk egyedül is képesek rá:)) vicces felvetés:)
Mindenesetre könnyű várni a sült galambot, aztán meg istenre fogni ha valami nem jött össze, úgy hogy közben a kisujjamat se mozdítottam, igazán kényelmes.
Csak eredménye nem nagyon van. Inkább vállalom hogy felelős vagyok az életemben történtekért, és nem egy Jó meg egy Rossz közötti hülye játék.
Így, ha nem jön össze, legalább megpróbáltam - és sokkal több lehetőséget is észreveszek, ha nyitott szemmel KELL járnom a világban, mintha csak úgy várnám, hogy rám essen a bank.
Működik. És nem az a "gáz, aki hisz benne, hanem az aki azt hiszi magáról, hogy ő einstein, és hülyének néz mindenkit, aki elhiszi. Hagy szomorítsam el az ilyen nagyokosokat, de sajnos az a tudatlan, aki nem hisz benne. Ugyanis ez nem ezotéria, hanem metafizika. Az Univerzum egyik törvénye sok olyan más mellett, mint a gravitávió vagy az erőhatás. Attól, hogy a gondolatok szintjéről beszélünk, nem azt jelenti, hogy hülyeség.
A gondolataink ugyanolyan ENERGIÁBÓL épülnek fel, mint például egy asztal(merthogy már eég elavult az az elmélet, hogy az atomok csupán elektronokból és protonokból állnak,a legkisebb alkotórész az energia) csak az (információs)struktúrája más.
Gondolataink nem maradnak a fejünkben,hogy egyszerűen fogalmazzak, igenis tovszállnak, és mivel MÁGNESES tulajdonságúak, vonzzák a hasonló frekvenciájú dolgokat. Ez működik pozitív és negatív gondolatoknál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!