Dohányzásról leszokás. Segíthet a Vonzás Törvénye?
Leszoktam a dohányzásról 1 hete, akkor szívtam el 2 nap alatt egy dobozt, azelőtt 2 hétig nem dohányoztam.
Visszaestem, és most megint úgy érzem, hogy megőrülök egy cigarettáért.
Nagyon félek, hogy megint visszaesek, pedig olyan szép eredmény volt a 2 hét nemdohányzás.
Bármit megtennék, hogy sikerüljön!
Tudom ilyen esetben használni a Vonzás Törvényét?
Tud ez segíteni, hogy erősebb legyen az akaratom?
A válaszokat előre is köszi!
Köszönöm a választ.
Nem is tudtam, hogy fokozatosan kell leszokni.
Szerintem erős dohányos voltam/vagyok.
Napi 1-1,5 doboz annak számít?
Majd megőrülök, de nagyon szeretnék kitartani!
Ha tudsz még tippeket, azt nagyon szívesen fogadom, mert tényleg elhatároztam, hogy most leteszem a cigit, de nagyon nehéz!
Én azt tapasztalom a környezetemben, hogy aki "fokozatosan" akar leszokni mindig vissza esik és inkább cigizik... Legjobb barátnőm is mindig eltervezi, hogy leszokik, aztán nem bírja és belöki azt a dumát, hogy "valamiben egyszer úgyis meg kell halni"pff :D. Persze biztos vannak olyanok akiknek sikerült, véletlenül sem akarok általánosítani... De pl az anyukám nagy cigis volt! Rengeteget szívott el 1 nap, aztán egyszer, megfájdult a tüdeje és megrémült, hogy "úristen, mi van ha rákos?! stb" Hihetetlen hogy hisztériázott azon a napon :D Azóta nem nyúlt cigihez, pedig kínálták is neki sokan, de mindig visszautasította és persze véletlenül sem lett beteg :)))
Az egyik barátom pedig úgy szokott le a cigiről, hogy ha megkívánta, akkor inkább valami édességet, leginkább nyalókát zabált :D Ez elég furi, de neki bevált. Szerintem te is találj valamit, ami helyettesítheti a cigit, bár ez elég nehéz.
Remélem sikerül leszoknod!!! :))) Sok sikert hozzá!!
[GA]Sanchez!
Apám, anyám, és párom is mind-mind erős dohányos volt. Főleg apám. Letette/letették, és kész. Volt akaraterejük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!