Dohányzásról leszokás. Segíthet a Vonzás Törvénye?
Leszoktam a dohányzásról 1 hete, akkor szívtam el 2 nap alatt egy dobozt, azelőtt 2 hétig nem dohányoztam.
Visszaestem, és most megint úgy érzem, hogy megőrülök egy cigarettáért.
Nagyon félek, hogy megint visszaesek, pedig olyan szép eredmény volt a 2 hét nemdohányzás.
Bármit megtennék, hogy sikerüljön!
Tudom ilyen esetben használni a Vonzás Törvényét?
Tud ez segíteni, hogy erősebb legyen az akaratom?
A válaszokat előre is köszi!
Nálam a fokozatos leszokás nem jött be...elhatároztam anno, hogy ok ma már csak 8 szál, holnap már csak 6 és így tovább...ebből az lett, hogy 4 alá sose mentem, mert mindig azt mondtam magamba, hogy jó ma szívok egyel többet , majd holnap 3-al kevesebbet szívok...persze sose jött be. Ezt látta a párom is, hogy minden nap számolgatom a cigiket és alkudozok magammal és akkor mondta, hogy úgysem tudom letenni...és akkor volt, hogy mérgemből kidobtam a maradék cigimet és elhatároztam lesz ami lesz többet nem gyújtok rá, csak azért se.
Nyár elejétől fogva nem dohányzom és mára már nem is kívánom :)
Én is egyik napról a másikra tettem le.Nem jó ha csökkented az adagot mert úgy nem fogsz leszokni.Én pl elkezdtem a testépítéssel foglalkozni, és már 3 éve nem cigizem, sőt nem is értem hogy hogyan tudtam azt a szart szívni.
Pedig 20 éven keresztűl nyomtam.
Én olyan 6-8 évig dohányoztam, arra a szintre jutottam, hogy a napi 1 doboz volt nekem a "normális".
Körülbelül 2 hete tettem le, de valahogy nem is hiányzik. Az elején pár napig nehéz volt, de mostmár semmi bajom.
Üdv!
Én is nagy dohányos voltam!Egyik napról a másikra letettem,még az akkori barátnőm is azt hitte hogy nemfogok leszokni!Én nemhasználtam semilyen tapaszt vagy rágót ,mert amikor ezekkel próbáltam leszokni mindig bennem maradt a hiány érzése!Minden nélkül gyerekjáték volt az első két hét,és azután már időszakok voltak amikor jobban megkívántam.Míg el nem telt egy év ,mindig bennem maradt az a z érzés ,hogy bármelyik pillanatban rágyújtanék,de ez egy év után teljesen eltűnik!Én amire rászoktam helyette azok a füstölők és a sóspálcikák!Ja meg picivel többet ettem!Megéri leszokni,sokkal jobb a kondim ,jobb az ágyban is a teljesítményem,nem vagyok büdös,és hónapok végén egykétezer forintal több marad a kasszámban olykor.Legyél kitartóbb és ne engedj a körülötted lévő emberek szemétségeinek!!!Ja igen és mivel idegesebb voltam leszokásomnál ezért beszereztem egy csi-kung golyókat(tényleg jó).Sok sikert!
Üdv!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Ma még én vagyok a nyerő, nem a cigi!!!
Húha, kezdem azt hinni, hogy olyan lesz a leszokás, mint az Anonim Alkoholistáknál.
"Csak 24 óráig bírjam ki."
Mindegy!
Sokat segítettetek, és tudom, hogy nemdohányzó leszek hamarosan!
Csak nagyon nehéz!
Még egyszer nagyon köszönöm!
UI:Én is hülyeségnek tartom a fokozatos leszokást!Én amikor úgy probáltam leszokni ,hogy nikotinnal potóltam a hiányt ,jobban éreztem a cigi hiányát ,mint mikor minden nélkül le tettem egyik napról a másikra,és ehhez csak tényleg annyi kell ,mikor felkelsz ,hogy nem gyújtasz rá és sose unatkozzál!Találj ki magadnak hobbit ,menj el sportolni!
Még 1xer sok sikert!
Üdv!
Ha már ezotériába írtad, ak kivételesen kapsz egy ide illő választ:
Az agykontrollban direkt használható egy szokáskontroll, ami akaraterő nélkül éri el, h megutáld a cigit.
Töltsd le domján laci agykontroll tanfolyam könyvét, v vedd meg, de a legjobb, ha lmész a tanfolyamra.
Ez a módszer úgy szoktat le, h az agyadba programozod a cigi nélküli élet pozitívumait, és így a késztetéseiden felülkerekedik a sok jó, amit cigimentesen átélhetsz.
Nővéremnek már bevált, én szept 5-ére tervezem a leszokást, és tudom, h sikerülni fog.
Én mikor leszoktam ,ezáltal elértem hogy 2 barátom is letegye ideiglenesen a cigit ,mert látták ,hogy nekem is sikerült!Pedig ők is azt hitték ,hogy nem fogok! :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!