Mi a különbség az agykontroll és a vonzás törvénye között?
A vonzás törvényét könnyű alkalmazni, és vagy bejön, vagy nem. Az agykontroll kicsit hasonlít ehhez, csak sokkal jobban működik, és szinte mindenen tudod alkalmazni-viszont kicsit hosszadalmasabb rendesen kitanulni a módját.
Én kis korom óta használom az agykontrollt - eredményesen - viszont amikor hallottam a vonzás törvényéről (olvastam róla rendesen) akkor szinte nevettem, hogy milyen egy leegyszerűsített próbálkozási mód.
19:13-es vagyok
A vonzás törvényét a mindennapokban, napközben, egyfolytában ajánlatos használni, míg az agykontrollt pl. esténként, vagy ha van 1 óra szabadidőd és valami fontosat szeretnél elérni.
Agykontroll: Olyan mintha relaxálnál, egy nyugodt állapotba kell kerülnöd (alfának hívják), ezen a szinten máshogy működik az agyad. Úgymond beprogramozhatod az agyadat, könnyebben visszaemlékezhetsz dolgokra, ez már részlet kérdés.
Vonzás törvény: Elméletileg ha pl. sokat gondolsz a pénzre, látod magad előtt, hogy pénzt kapsz (és persze teszel is érte) akkor meg kapod amit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!