Tapasztaltátok már meg az akarat erejét? Tényleg olyan erős? (pl: a titok)
Az sem sikerülne? Hát nálad nem is fog mert alapból blokkolod magad a negtiv meggyőzödésedekkel.
Az pedig, hogy szerinted mi a helyes az ugye egyéni dolog. Tehát szintén rád vonatkozik csak a meggyőződéseid.
Ezeket azért mondom, mert látom nem érted a vonzást magasabb szintű használatát.
Egyébként mi az, hogy önös érdek? Ez is önmagában vicc kifejezés, mert akkor minden önös érdeknek mondható a világon..
De leírom, hogy működik egy átlag párkapcsolat vonzás tudta nélkül.
Egy lány vonzódik a fiúhoz és fordítva, a legtöbb fiú erőszakosan teper. Végül összejönnek, mert ha nem is tökéletes de volt valami vonzalom és udvarlás.
Mi történt? Mind a két esetben megvolt a vonzás erő használata de egyik sem tudatosan használta. Valszeg a párkapcsolatuk is siralmas lesz, mert egyikük sincs tudatában mi az, hogy pozitívan élni. Hülyeségeket képzelnek egymásról és a hülyeségek miatt tönkre megy a párkpacsolatuk még annak ellenére is, hogy ha esetleg lélekben egymásnak teremtettek.
És most jöjjön a másik példa:
Az egyik fél tisztába van a vonzásal és tudja csak pozitivan lehet harmóniában élni.
Ugyanaz eljátszódik mintha nem tudnának semmit, meg lesz az udvarlási szakasz is, és ha mind a két fél úgy dönt akarja akkor a tudatos pár pozitív lesz minden tekintetben a kapcsolatot illetően( ha nem sötét).
Tehát nagy eséllyel jó pártkapcsolat lesz a vége, főleg akkor ha a másik felet is beavatja.
Egyébként aki tényleg használja a vonzást az alapból tapasztalja, hogy minden kívánsága úgy teljesül, hogy összefügg minden az életben harmonikusan.
Úgy fejlődsz, hogy a másik is fejlődik és tapasztal. Az egész élet alapja ez. A vonzás nélkül nem létezne élet..
Csak az emberiség mesterségesen nincs tudatában ennek és azért van káosz a földön mert negativ tévképzeteik vannak mindenről.
De ehhez megértéséhez nem árt sok tapasztalat.
Másképp gondoljuk. Elfogadom a tiédet és nem várom el, hogy elfogadd az enyémet :)
További szépet, kellemeset :)
Egy kritikai írás a "Titok"-ról:
"The most important error of The Secret is that is promotes a self-centered faith rather than a God-centered faith. The Secret is all about how to achieve your own goals; how to increase your own wealth; how to attract all good things to yourself. The goal of life, according to The Secret, is self-indulgence, self-aggrandizement, & self-centeredness."
Szia Kérdező :)
Igen, én tapasztaltam már. Eddig nem nagy dolgokkal próbálkoztam, csak kisebbekkel, de annál nagyobb örömet okoznak számomra :) Már láttam kb 1 éve is a filmet, a könyv először talán 4-5 éve került a kezembe, de akkor, fiatalabb fejjel még nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki. Azonban az utóbbi időben mióta komolyan foglalkozok vele, a környezetem részéről is pozitív visszajelzéseket kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!