A titok, vonzás törvénye. Sikertörténetek?
Gyakorlom egy ideje, meg is tapasztaltam. Ugyanúgy, ahogy a hozzáállásod a dolgokhoz meghatározza a dolgok hozzád viszonyulását, ez igaz másra is. Mindenesetre, amióta elhatároztam, hogy minden nap örülök annak, ami van, nem kesergek a múlton és nem félek a jövőtől, sikeresebb vagyok a magánéletemben és a munkámban is. 2011. márciusában még munkanélküli voltam, nem sok választott el a hajléktalanságtól. Volt egy negatív beállítottságú partnerem. Azután szakítottunk, elkezdtem bújni a Titok c. könyvet. Tudtam,éreztem, hogy minden rendben lesz. Két hét múlva állást kaptam, ma is abban dolgozom és szeretem a munkám. Boldogan mentem dolgozni, a munkahelyem révén olcsó munkásszálláshoz jutottam. Szinte röpködtem örömömben, hogy elkerültek az említett gondok, folyton megjegyezték, milyen irigylésre méltóan nyugodt és kiegyensúlyozott vagyok. Az egyedüllét is jót tett, megtapasztaltam, hogy egymagamban is milyen erős lehetek az élet kihívásaival szemben. Hogy ne nyújtsam soká: tele vagyok apró napi sikerekkel, melyek folyamatosan erősítenek. 16 napja kibéreltem egy kicsi önálló albérletet, amit kedvem szerint rendezgetek, szépíthetek és végre otthonosan érzem magam. Nem kerestem kapcsolatot, úgy gondoltam nyitottan fordulok a világ felé, s ha rám kell, hogy találjon valaki, akkor úgy lesz. A költözésben segített egy régi kedves barátom, aki elmondta, hogy szinte azóta szeret, amióta ismer (11 éve), tehát itt az újabb pozitív impulzus az életemben. Nem görcsölök rá, nem tervezek 10 évre, csak boldogan megélem az adott órákat, napokat, és készen állok arra, hogy ez a kapcsolat tökéletes lehet. Minden működik, ha akarod...Tömörítve ez a történetem.
Üdv, ragyogj és légy boldog!
kedves mágneses ember!
számomra hihetetlen és meglepő, hogy olyan kérdésekhez írnak véleményt ami számukra baromság, hülyeség, nem összeegyeztethető a saját elképzeléseikkel, életükkel, gondolataikkal, érzéseikkel. érdekelne miért írsz, ha nem tudsz mondani érdemleges dolgokat. feltételezem nem azért vagy az ezo témakörben mert valóban ez érdekel téged. akkor miért? sokan csinálják ezt és nem értem mire jó ez...kérlek mond el! valóban érdekel, nem csak te csinálod ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!