A titok, vonzás törvénye. Sikertörténetek?
mágnes
mindenki tudja hogy mire gondolt a 8-as de te akkor is jössz a hülyeségeddel, a kérdésére pedig nem válaszoltál
11-es: köszönöm, köszönöm!
komolyan érthetetlen miért kommentelnek nem kérdéshez tartozó dolgokat. kifejezetten haragszom ezekre az emberekre, bunkóság amit csinálnak mivel a kérdezőt hátráltatják és adott esetben félre is vezethetik, na de erről ennyit.
Gyereket akartam. Azt mondták nem lehet, mégis lett.
Azt akartam, hogy a férjem ne dolgozzon az otthonunktól 160 km-re, mert féltettem. Kirúgták.
Azt akartam, hogy anyós ne jöjjön hozzánk hetente 2x. Alkoholista lett és egész nap otthon iszik, ezért nem tud jönni.
Most azt szeretném, ha a férjemnek jól fizető állása lenne. Úgy néz ki, több helyre is behívják meghallgatásra.
A férjem azt mondta nem akar fizikai munkát végezni. 11 évig főnök volt és be sem kellett járnia dolgozni. Csak telefonon intézkedett és ennyi.
Szerintem működik.
Áh megvilágosodtam, meggyőztetek. Hisz amit le írtatok mind igaz.... á mégsem, én is tudok ilyeneket írni. Még mindig azt mondom, hogy az én válaszom ez egyetlen normális.
A mágnes ember
A sikertörténet a következő: volt egy ember, aki feltalálta a vonzás törvényét. Könyvet és filmet készített belőle. Aztán a sok birka ember özönlött értük a boltokba, és megvették a filmet és a könyveket. Az ötlet kitalálója pedig otthon dúskál a pénzben és vígan szivarozik, míg a sok marha csak ül és imádkozik meg kívángat és néz bután, hogy semmi de semmi nem jön össze neki belőle. Veszi a másik ugyanilyen könyvet, az az író is meggazdagszik és mi még mindig nézünk, hogy miért nincs semmi?
Ez a lényege. (Láttam mit tesz az emberrel ez.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!