Tapasztaltátok már meg az akarat erejét? Tényleg olyan erős? (pl: a titok)
nincs szabad akarat sértés... ha egy ember vonzódik egymáshoz annak oka van. Aki használja komolyabban a vonzás törvényét illene tisztába lennie, hogy összefügg minden az életben és semmi sem véletlen. A vágyaid és az elképzelésid sem véletlenül vannak. Olyan emberekkel kerülsz kapcsolatban aki az álmaidat segíti( az életfeladatodat) és egyben a másik félnek is segítesz.
De ha egyeseknek az a téveszmüjük,meggyőződésük, hogy ártalmas másra a vonzás akkor az is lesz, de csak náluk, mert ez az ő téveszméjük.
A megyőzödések határozzák meg a teremtő erőt. A teremtő egyébként nem ítélkezik, egyedül az ember teste saját magát ítélheti el a saját téveszme hülyeségeivel...
Egyébként ha nagyon fostok mondhatjátok azt szeretném ha x-y lány a barátnőm lenne de csak akkor ha a felsőbb tudata is szeretné ha a barátnőm legyen stb.
Így aztán végképp nincs "sértés" de egyébként sem.
A téveszmékkel csak lekorlátozzátok magatokat.
Ha kölcsönös az érzelem, mi szükség lenne akarat-'mágiára'? :O
Nem értem én ezt :)
Egyébként a teremtő erő akkor is működik, mikor te nem vagy tudatában.
Olyan mint a gravitáció akkor is hatással van rád ha nem hiszel benne. Pontosabban ilyenkor nem tudatosan használod. Ez is a szabad akarathoz tartozik, hogy használod tudatosan vagy inkább szenvedsz tudatlanul. Ez mindenkinek a saját döntése. Ha leugrasz egy szikláról pofára esel mivel valszeg nem tudtad, hogy pofára fogsz esni, nem vagy tisztában a gravitációval.
De ha tudatosítod, hogy nem ugrasz le, mert akkor nem csinálod ki magad, akkor nem fogsz pofára esni.
A vonzásnál is ugyanez van.
Egy pártkapcsolat esetében ha az egyik fél használja a "vonzást" ő tudni fogja, vagy illene tudnia, hogy nem véletlenül jött a párja és nem véletlenül vonzódnak egymáshoz. Tehát ő már tudatosan használja az erőt annyira, hogy legalább tisztába van a létezéssel.
Minden esetben van akarat...
amikor egy fiú udvarol egy lány után, mert akarja a csajt az is szabad akarat sértés lenne? Ugyan már...
Egyébként erről beszéltem... a meggyőződések irányítják az ember saját életét.
Ha elítéled saját magad mert azt képzeled, hogy te evvel ártasz, akkor az is lesz, mert azt a "parancsot" adod, hogy így legyen.
Ártalmasat meg igazán nem csinálhatsz, mert ez egy pozitív erő. Fehér erő vagy aminek hívni akarod. A tapasztalataid, a szíved és az érzéseid úgy is megmutatják mi a helyes.
Tegyük fel, hogy a Kérdező fiú (bár szerintem lány). De tegyük fel, hogy tévedek :)
Ha udvarolna a lány kegyeinek meghódításáért, nem is lenne vele probléma. De itt a vonzás törvényét akarja önös érdekeinek szolgálatába állítani. Ennyi erővel lottó ötöst is kérhetne, az sem sikerülne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!