Láttátok a Titok c. filmet? Nektek miket sikerült bevonzanotok?
10:12 es igazad van én is rengeteget élek e technikákkal és azt kell mondjam h müködik persze rá kell jönni h miként kell csinálni de ha vki egyszer megtapasztalta h ez miként működik fogja használni sokat az tuti!!
Később ez jó táptalaja lesz a mágiának de az h ezen az úton ki merre felé halad az már erősen egyénfüggő!!(fehér v fekete mágia).
Ami kell mindenhez hit akaraterő és vizualizáció!!!!
Azt szokták mondani sok keleti mesternél olvastam h e három tulajdonság kifejlesztéséhez kell rengeteg idő ( több év) de ha ezek mennek ezek adják mindennek az alapját és a többi utána csak gyerekjáték.Sok sikert hozzá!!
Láttam, és semmit. Pedig aztán tényleg nem a problémára koncentráltam. Nem is vagyok megrögzött, hogy elutasítsak valamit, amit nem ismerek. hanem kipróbálom, megismerem először. Ezzel is így tettem, és jó szívvel, őszintén mondom, nem működik. Lehet álmodozni, de tettek nélkül az ember nem ér el semmit, nagy dolgokat pedig nem kell várni, hogy az ember ölébe hulljon.
Egyébként a legtöbb ember a Titok filmben úgy nézett ki, mintha átszellemült vallásosak lennének. Olyan szektás feeling.
ma néztem meg.
hát nemtudom én inkább abban hiszek h a dolgok eléréséhez akaraterő kell. szerintem elég hülyeség. bár vannak benne igaz dolgok. viszont ez az egész "gondolj dolog" semmit nem ér. azt várják hogy a sültgalamb a szájukba repüljön?!? könyörgöm -.- ha valamit igazán akarsz tegél érte! ha pénz kell akkor dolgozz, válalj több munkát. a párkapcsolati része, nem elég ha a kiszemeltünkre gondolunk folyamatosan, szerintem tenni is kell érte hogy észrevegyen és legyen vmi. az egészség részéből igaz az hogy pozitívan kell a dolgokhoz hozzáálni. De ezzek erőltetett érzések! ha például a barátod/barátnőd kidob akkor szerintem mindenkinek a szakitáson kattog az esze (ha a párkapcsolat télleg komoly volt)és ha valaki súlyos beteg az oké hogy megprobálja a kis dolgokat élvezni, de ott motoszkál a fejében a betegsége. meg ha folyamtosan azokra a dolgokra gondolunk amiket akarunk, akkor elsiklunk az igazi dolgok mellet.
én realista embernek mondanám magamat. ha egy ingyenélő aki az úton kukázik és folyton egy LCD tévére gondol szerintetek lesz neki?.....csak ha megnyeri a lottot...de arra sincs nagy esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!