Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Sikerült annak valami aki...

Sikerült annak valami aki alkalmazta a Titkot?

Figyelt kérdés
A kérdéssel csak azt akarom tudni működik-e vagy csak humbug.
2012. márc. 16. 21:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Csak kisebb és kevéssé látványos sikereim voltak, én is kérdezni akartam ezt!
2012. márc. 16. 21:28
 2/14 anonim ***** válasza:
83%
Napra pontos fogamzás és szülés, szinte fájdalom nélkül (nem kaptam fájdalomcsillapítást)
2012. márc. 16. 21:34
 3/14 anonim ***** válasza:
Simán, egyre jobban haladok! Kicsiben kezdtem, mint ahogy a film is mondja, de hiába vannak az életben mindennapi akadályok, a kisebb sikerek is csak "olaj a tűzre" hogy ez működik.
2012. márc. 16. 21:47
 4/14 anonim ***** válasza:
én azt hallottam, hogy humbug
2012. márc. 16. 22:18
 5/14 anonim ***** válasza:
Akik azt mondják humbug, nem próbálták. Vagy azért nem próbálták mert nem volt hozzá kedvük, vagy azért mert rosszul csinálták. Működik, természetesen. A lényeg, hogy folyton érezd jól magad ez az alap, a többi erre épül rá. De ezt nem fogják fel sokan, hogy hiába koncentrálnak valamire, hiába vonzogatják, próbálkoznak, ha ez az alap nincs meg semmi sem lesz, csak enyhe dolgok.
2012. márc. 16. 22:30
 6/14 anonim ***** válasza:

Én 3 éve használom,MINDEN sikerült: munka,szerelem,egészség. Ha az ember tudja,mit akar,és tisztában van a saját vágyaival egészséges határokon belül,akkor elérheti,amit szeretne a vonzás törvényének segítségével.

Aki szerint meg humbug,az csak ücsörögjön a szürke világában és vágyakozzon... :) A Vonzás Törvénye nem kreatívan otthon ülés és álmodozás,egyszerűen egy kis plusz,ami hozzátesz a motivációdhoz. Aki nem hisz benne,az inkább ne okoskodjon itt,inkább rendezze a saját életét.

2012. márc. 16. 23:05
 7/14 kissanna27 válasza:
4/6-tól és más siekresektől kérdezem: hogyan csináljam jól? Sajnos én sem voltam sikeres vele...
2012. márc. 17. 07:00
 8/14 anonim válasza:
ide tévedtem ehhez a kérdéshez és én nem tudom mi ez de érdekel mi ez? hogy kell csinálni?mi a hatása?
2012. márc. 17. 12:01
 9/14 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=N1S2bGh9hGc

Aki nem tudja miről van szó, nézze meg a filmet vagy tegye fel kérdésként. (A fenti oldalon az egész film megnézhető.) Egyébként nem tudom, hogy ennek az agykontroll rovatban van-e a helye, érvek pro- és kontra is felhozhatók.

2012. márc. 17. 12:08
 10/14 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Látom, sok irigyem lett, akik tehetetlenségükben nem tudnak mást, csak lepontozni. Sajnállak titeket...
2012. márc. 17. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!