Hány nap alatt sikerült bevonzanod valamit? Sikerült teljesen optimistának maradnod és végig hittél benne hogy sikerülni fog hogy a tiéd lesz amit akarsz?
A vonzás törvényének alapja a pozitív gondolkozás. A pozitív gondolkozásra való teljes átállás a tudósok szerint 22 nap. De én szeretném hogy előbb is összejöjjenek a dolgaim :D
Nektek hogy sikerült? Miket vonzottatok be?
Csak olyanok írjanak akik hisznek benne! Azoknak plusz pont jár :D
Hát ha nem mész le alfába akkor lassabb a vonzás. De ha lemész akkor gyorsabb, én is vasárnap meg tegnap "vonzogattam" :D és már ma megkaptam az ezközt amivel valóra vállthatom a vágyam, nagyon feleőtlen voltam, nem vagyok én felkészülve még arra amit be akartam vonzani.:D.
Amúgy csak azt tudod bevonzani amit igazán akarsz pl. mindenki mondja hogy jajj de jó lene neki pénz de igazából nem akar pénzt ,na meg a másik hogy nekatívan gondol rá.
Áldás rád!!! :)
igenis hiszek benne!!:)
én megvettem az új Varázslat című könyvet is amiért megadta kiadni pénzt:) abban egy 28napos program van:) életem egyik legjobb időszaka volt:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!