Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » A subliminalok működnek?

A subliminalok működnek?

Figyelt kérdés
Olyan emberek válaszát várom, akik használtak már szubliminációs hanganyagokat
tegnap 11:42
 1/6 anonim válasza:
52%
Szia, én használtam régen. Elméletileg ezek úgy vannak kialakítva, hogy a zene alá van futtatva az adott subliminal üzenete, de a zene elfedi, így csak azt hallod mikor hallgatod. Egy ideig úgy gondoltam, ha ezeket hallgatom, akkor az üzenet így majd tudat alatt átjön, és cselekvésre késztet - hogy emiatt lettek a változások az életemben, vagy szimplán a tetteim miatt, azt nem tudom. Szóval szerintem egy próbát megérhet, de fontos annak a tudatában lenni, hogy nem ezektől fogsz megváltozni, elérni valamit, hanem, ha tényleg van hatása, akkor maximum rávezet téget a cselekvésra az adott dologhoz.
tegnap 14:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem használtak
tegnap 14:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Pl azt olvastam hogy sokan külső megváltoztatásra használják...
tegnap 15:22
 4/6 anonim ***** válasza:
31%
És te ezt elhiszed? Ekkora hulye nem lehetsz ba..meg 🤣🤣🤣
tegnap 15:50
 5/6 anonim ***** válasza:

A szubliminális befolyásolás nem úgy működik, hogy valami úgy el van nyomva, hogy az arra való tudatos odafigyelés esetén se érzékelhetjük, hanem csak azért nem vesszük észre, mert a tudatosságunk más érzékelt motívumokkal van lekötve.

Az ilyen típusú szubliminális befolyásolás nagyon is működik, és napirenden alkalmazzák a pszichológusok, reklámszakemberek, frusztrált élettársak, stb. manipulátorok.

tegnap 23:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Szubliminálisnak számítanak az NLP technikák is.

Egy videóban elhangzó verbális üzenet hatását erősen befolyásolja az éppen bemutatott környezet, mely laikus értelmezésben csak "véletlenül" került a kamera látószögébe. Számítanak a beszéd közben látható színek, tárgyak, testbeszéd, stb. - még ha közben mindez nem is tudatosul bennünk!

ma 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!