Vannak itt olyanok akiknek van kedve beszélgetni privátban a subliminal-okról?
Olyanok, akiknek beváltak és értik, vagy akár újak akik ugyanúgy érdeklődnek felőlük, mint én.
Ha igen, írjatok nyugodtan.
Eldugott üzenetek(olyan frekvenciák amelyeket füllel nem (feltétlen) hallunk, de az agyunk felfogja őket és így elkezd megváltozni a valóságunk. A magyarázata nem biztos hogy így van, de mondok egy példát, hátha így jobban megérted.
Hosszabb szempillákat szeretnél, ezért elkezdesz hallgatni egy subliminal és az affirmációknak hála elvileg hosszabbak lesznek a szempilláid.
tök vicces hogy minden konkrét dologra van xy hertzes subliminal, még véletlen sem hülyeség az egész :D Hullámfrekvencia arra hogy visszaszerezd az ex-ed, hullámok arra ha a kiskutyád meghalt stb... Én szeretnék a legjobban csalódni pozitívan ezekben de kénytelen vagyok a valóság talaján maradni :D
De azért mondjuk ilyen hülyeségekben meg tényleg ártalmas már hinni, hogy hosszú szempilla, nagyobb körmök, testmagasság növekedés stb... Mert az hogy nyersz 10 ezer forintot a lottón még oké, de ezek, uram atyám :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!