Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ha sikerül a tudatos álmodás,...

Ha sikerül a tudatos álmodás, akkor tudok beszélgetni a tudatalattimmal. Ennek milyen hasznai lehetnek?

Figyelt kérdés

2013. jan. 17. 22:47
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Sosem fogsz unatkozni.
2013. jan. 17. 22:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A Tudatos álmodás nem azt jelenti hogy a tudat a tudatalattival beszélhet hanem azt hogy tudatában vagy annak hogy álmodsz megváltoztathatsz az álmodban mindent és mindenkit,bárkivel és bármivel bármit megtehetsz!

"Hatalmad van az általad teremtett világok felett"

tudom miről beszélek mert már egy jó ideje használom!

sok sikert és jó szórakozást ha sikerül! :)

UI: az a haszna hogy a rémálmaid eltudod tüntetni felülkerekedni rajtuk és széppé tenni a legdurvábbat is!

2013. jan. 17. 23:15
 3/8 anonim ***** válasza:
tudatos álomban, kihúzhatod a dugót. és akkor lefolyik a víz.
2013. jan. 18. 00:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen, beszélhetsz vele, bár én nem tudom, hogy miket lehet tőle megtudni, mivel nem nagyon emlékszem a beszélgetéseinkre.

Nagyon jó lenne, ha normálisan tudnék vele beszélni, hogy emlékezzek is, mert lehet, hogy régi, de fontos emlékeket lehet tőle tudni, vagy különböző téged foglalkoztató kérdésekre választ bír adni.

2013. jan. 18. 01:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, a tudatalattival ilyen módon is kapcsolatba lehet-e kerülni, de a tudatalatti kapcsán elmondhatom, annak tartalmaival való szembesülés az egyik kulcs ahhoz, hogy életproblémáidat megoldd: többségében negatív élmények kerülnek oda -főleg gyerekkorból- és ezek feldolgozása, majd az ezekkel való megbékélés által többé nem hat a hétköznapjaidra. Az első lépés tehát adott tudatalatti tartalmak feltárása, majd a velük történő szembesülés.
2013. jan. 18. 10:17
 6/8 anonim válasza:
Velem pár éve volt az, hogy sorozatosan ugyan azt álmodtam minden éjjel és szörnyű álom volt. Mikor egyszer lefeküdtem aludni, megfogadtam, hogy majd felkeltem magam és úgy is volt magam szólítottam többször is az álmomban és keltegettem magam aztán fel is keltem és többet nem álmodtam azt.
2013. jan. 20. 17:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálam a tudatos azt jelenti hogy ugyan annál a tudatomnál vagyok mint napközben, avval sem tudok a tudatalattimhoz hozzáférni így nyilván tudatos álomban sem megy.

Tudatalatti a sima nem kontrollálható álmokban jelenik meg, és az szerintem nem egy személy, hanem pusztán olyan dolgok amiket az ember elnyom, félelem.

A tudatos álom számomra egyenlő avval mintha a valóságban teremtő erőm lenne, rákoncentrálok mondjuk a telefonomra és ott lesz a kezembe.

2013. jan. 24. 01:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Megváltoztatja az életed, ha ügyes vagy és még álmodnod sem kell. Dr. Balogh Béla - A tudatalatti tízparancsolata című könyvet és a hozzá tartozó lemezt ajánlom megvételre. A vonzás törvényével a gondolataid teremteni képesek bármit. Érdemes elolvasni, nagyon érdekes!
2013. febr. 1. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!