Ha sikerül a tudatos álmodás, akkor tudok beszélgetni a tudatalattimmal. Ennek milyen hasznai lehetnek?
A Tudatos álmodás nem azt jelenti hogy a tudat a tudatalattival beszélhet hanem azt hogy tudatában vagy annak hogy álmodsz megváltoztathatsz az álmodban mindent és mindenkit,bárkivel és bármivel bármit megtehetsz!
"Hatalmad van az általad teremtett világok felett"
tudom miről beszélek mert már egy jó ideje használom!
sok sikert és jó szórakozást ha sikerül! :)
UI: az a haszna hogy a rémálmaid eltudod tüntetni felülkerekedni rajtuk és széppé tenni a legdurvábbat is!
Igen, beszélhetsz vele, bár én nem tudom, hogy miket lehet tőle megtudni, mivel nem nagyon emlékszem a beszélgetéseinkre.
Nagyon jó lenne, ha normálisan tudnék vele beszélni, hogy emlékezzek is, mert lehet, hogy régi, de fontos emlékeket lehet tőle tudni, vagy különböző téged foglalkoztató kérdésekre választ bír adni.
Nálam a tudatos azt jelenti hogy ugyan annál a tudatomnál vagyok mint napközben, avval sem tudok a tudatalattimhoz hozzáférni így nyilván tudatos álomban sem megy.
Tudatalatti a sima nem kontrollálható álmokban jelenik meg, és az szerintem nem egy személy, hanem pusztán olyan dolgok amiket az ember elnyom, félelem.
A tudatos álom számomra egyenlő avval mintha a valóságban teremtő erőm lenne, rákoncentrálok mondjuk a telefonomra és ott lesz a kezembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!