Soha nem gondoltam volna hogy ilyet fogok kérdezni, de megkérdezem:tudatos álmodással vagy agykontrollal be lehet lepni valakinek az álmába?
Figyelt kérdés
Olvastam hogy agykontrollal elérhető az a dolog hogy valakinek belépj az álmába és állitolag manipulálni is lehet a személyt.Szoval létezik valamilyen módszer arra,hogy valakinek irányithassuk az álmát?2012. okt. 4. 08:49
1/6 anonim válasza:
Agykontrollal talán.
(Személy szerint én ellene vagok az agykontrollnak...)
2/6 anonim válasza:
Nem lehet.Viszont közös álmok léteznek, de ez spontán dolog és nem lehet benne manipulálni.Sajnos ezekről az esetekről kevesen tudnak, mivel a legtöbb ember nem beszéli meg ismerőseivel az álmait, így nem derül fény legtöbbször arra, hogy ugyan azt álmodták, illetve egymással találkoztak álmukban.
Tudatos álommal sem lehet, hiszen az az álom is csupán a te tudatodban létezik.
De ha tegyük fel, mégis sikerülne valakivel direkt találkoznod álmodban, akkor számolnod kell azzal, hogy neki is megvan a saját akarata!
3/6 anonim válasza:
Nem hiszem, ennek nagyon kamuszaga van szerintem.
4/6 A kérdező kommentje:
aha ertem:D..egy oldalon irta valahol aztan probaltam meg keresgelni infot de semmit sem talaltam ami ehhez hasonlitott volna...:|
2012. okt. 4. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!