Agykontrollal tudok rajta segíteni?
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy betegségeken tudok segíteni agykontrollal? Az öcsém beteg, orvosról orvosra járnak és eddig egyik sem tudott semmi normális dolgot mondani, hogy mi a baja pontosan. Én tudok neki segíteni ebben, mármint, hogy jobban legyen? Nyílvn nem olyan dologról van szó, hogy növessze vissza a máját, hanem inkább pszichés eredetű.
Légyszi értelmes válaszokat, előre is köszönöm!
Ha voltál agykontroll tanfolyamon, akkor ott elmondták a technikáját, hogy tudsz embereken segíteni. Ha nem voltál, akkor menj el, mert nem fogod megbánni.
Amúgy igen, tudsz rajta segíteni, bár, ha pszichés eredetű, akkor ő tudna rajta a legjobban segíteni, saját magának.
Beszélgess vele a dologról és vígasztald meg.
Nincs semmi hókuszpókusz amivel egyböl eltünteted minden baját.
Agykontroll segítségével, fogd fel, h a betegségeket, így nem lehet gyógyítani.
Andrew Jósnő
AKIK NEM ÉRTENEK AZ AGYKONTROLLHOZ LEGYENEK SZÍVESEK UTÁNAOLVASNI, NE PEDIG LÉGBŐL KAPOTT PLETYKÁK ALAPJÁN LEÍRNI AZ ŐRÜLETESEN NAGY BAROMSÁGAIKAT!!!
KÖSZÖNÖM!
Én belinkelek egy hasonló kérdést, mert ott néhány napja kifejtettem, hogy a sok éven át tartó migrénemet sikerült ezzel kezelnem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__agykontroll__3458460..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!