Hogyan tudnék egy végtelenül száraz tananyagot agykontrollal bemagolni/megtanulni, Többi alul?
érte hogy nem volt rá lehetőség, de a nagyszülőknél át tudtad volna nézni
én 2 nyelvet tanulok tehát átérzem (és tényleg sajnállak)
én amiket szoktam alkalmazni:
1. mindent színesen írj vagy húzd ki egy csomó sínű szövegkiemelővel
2.mivel már 5 éve tanulsz franciát ne magolj hanem értelmezd a mondatokat és próbálj rájuk magyarul is emlékezni
3.egyszer legalább sajátkezűleg is írd le külön papírra szép színesen mert akkor már a nagyjára emlékezni fogsz mikor elkezded tanuni
4.egyszerre csak egy szöveget tanulj mert ha többet tanulsz párhuzamosan könnyen összekevered
sok szerencsét
jó évet
:)
Könnyen meglehet. Nézd a szöveget, nem kell olvasni csak nézni és mondogasd magadban, hogy én "ezt tudom". Sokat kell mondogatni, de így egy idő után berögzül. Remélem tudtam segíteni.
Mihály jósnő
Hints rá kénport, majd gyújtsd fel a párnád alatt, szorítsd azt rá közben, és nézd mereven a lángokat... kemény munka, de garantált a hatás.
Néha a Sátán(!) megjelenik, de továbbáll.
"Hints rá kénport, majd gyújtsd fel a párnád alatt, szorítsd azt rá közben, és nézd mereven a lángokat... kemény munka, de garantált a hatás.
Néha a Sátán(!) megjelenik, de továbbáll."-Garantált lesz a hatás, ha meglátják a szüleid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!