Agykontrollal hogyan nagyobbítsam meg a mellem? Milyen módszer kell?
Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 11:06
1/50 anonim válasza:
A mell mérete genetikailag meghatározott, a formáját némileg tornával lehet változtatni, nagyobbítani- a plasztikai beavatkozásokat leszámítva - nem lehet.
2/50 anonim válasza:
Csak úgy tudod változtatni a méretét (ha, és amennyire az adottságaid engedik), hogy hízol vagy fogysz. Ezt valamennyire a melleid is követni fogják.
3/50 anonim válasza:
Nem módszer kell, hanem csoda.
Én végeztem agykontroll tanfolyamot, és ott világosan elmondták, mit lehet csinálni és mit nem.
Negyedik lábad nem fog kinőni...
Programozd azt, hogy kis mellel is boldog, elégedett leszel.
4/50 anonim válasza:
"Programozd azt, hogy kis mellel is boldog, elégedett leszel."
Vagy esetleg azt, hogy nem is kicsik, csak mindig nagyobbakhoz viszonyítod, ezért gondolod kicsiknek. :)
5/50 A kérdező kommentje:
tényleg kicsi, és utálom
2012. júl. 16. 12:03
6/50 anonim válasza:
Kis mellű világsztárok: Charlize Theron, Kate Hudson, Cameron Diaz, Kim Cattrall, vagy Keira Knightley:
7/50 anonim válasza:
Inkább fogadd el magad olyannak, amilyen vagy... ha mégis lehetséges volna ez és sikerülne neked, majd összeszednél emiatt egy olyan srácot, aki a mellméreted miatt jött össze veled, akkor az lenne a következő kérdésed gyk-n, h miért ilyen felszínes minden pasi. Szóval inkább törődj azzal, h szellemileg igazi társ légy és szeretni fognak pici mellekkel is, hidd el.
8/50 anonim válasza:
Agykontrollal úgy tudsz mellet növeszteni, ha a fejeden hordod a melltartót.
9/50 anonim válasza:
Keress valakit, aki minden nap megmasszírozza, akkor megnő.
10/50 anonim válasza:
Én kézrátétellel tudom növelni.Ha érdekel ,szólj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!