Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Agykontrollal hogyan nagyobbít...

Agykontrollal hogyan nagyobbítsam meg a mellem? Milyen módszer kell?

Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 11:06
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%

"Kis mellű világsztárok: ..."

Ezt én írtam, de nem rosszindulatból, hanem hogy lásd, a mellméret nem minden. Sőt, a nagy mell gyakran lóg, ami még visszataszítóbb. :)

2012. júl. 16. 15:05
 12/50 anonim ***** válasza:
67%
Lehet növeszteni a mellet, bármit lehet növeszteni, bármi elérhető. A lényeg, hogy érezd már magad most az új melleiddel, reggel és este 15-20 percig alfába vizualizáld (képzeld el) az új melled, érezd, és mondj megerősítő mondatot jelen időben. A legfontosabb a jelen idő. Éld bele magad, képzeld el, hogy mások mondják, hogy milyen szép melled van. Amiben hiszel ahhoz igazodik a tudatalatti ez most is így lesz. Esetleg tömd ki vattával vagy valamivel a melltartódat ez segít elhitetni a tudatalattival a mellméreted. Sok sikertörténetet olvastam, volt egy férfi, aki a hímvesszőjét növelte 12cm-ről 18cm-re olvass utána, ha érdekel a "Hétköznapi Csodák" pdf-be volt, ha jól emlékszem. Nem nehéz, 2-3 hét alatt sikerülhet, és nem kell többet enni.
2012. júl. 16. 15:14
 13/50 anonim ***** válasza:
Én is sokszor szeretnék ilyen csodamódszert, de ez nem így müködik sajnos :)
2012. júl. 16. 19:10
 14/50 anonim ***** válasza:
41%
Előző felvilágosítalak akkor: ez ilyen egyszerű. Leírtam azt a ku.rva módszert (az előző hozzászólásba) és nem élsz vele? Az élet ilyen egyszerű, gondolkodásunkkal irányíthatjuk, én már megtapasztaltam, és tudom, csak Ti (tudatlanok) bonyolítjátok túl az egészet.
2012. júl. 16. 19:30
 15/50 anonim ***** válasza:
0%
Az 1: Növessz agyat, 2: 1 hozzászólásomat úgy értettem, hogy ostobaság. Már hogy ha az előző túl bonyolult volt.
2012. júl. 16. 23:44
 16/50 anonim ***** válasza:
89%
Utolsó te barom, ennek semmi a témához, nem ez volt a kérdés, feleslegesen ne oszd az észt a hülyeségeiddel.
2012. júl. 17. 09:55
 17/50 anonim ***** válasza:
89%

Az elme tükre technikával csodákra vagy képes!

Szerezz tananyagot, mert ide nem fogom leírni neked.

Legfontosabb legyél kitartó! Az eredmény néha hónapok alatt kezd látszani, de ha van hited D-ig is viheted, akkor hívj fel ;)

2012. júl. 17. 10:30
 18/50 anonim ***** válasza:
90%
És, hogy tovább erősítsem a hited elmondom, hogy ilyen mellnövesztős sikertörténetet itt Magyarországon kb. vagy 70-et biztos olvastam.
2012. júl. 17. 10:48
 19/50 anonim ***** válasza:
0%
47%-os te zakkant, szerintem senki se hallgatna a hozzád hasonló hülyékre, csak a hasonló szellemiségüek.
2012. júl. 17. 12:02
 20/50 anonim ***** válasza:
39%
Én vagyok a barom. Ahol aggyal akarnak mellet növeszteni, ott igenis helye van a hülyeségnek, méghozzá azért, hogy a jelenleginél magasabb intellektuális szintre juttassa a kedves kérdezőt. Ha pl agykontrollal agyát növesztené nagyobbra, mindjárt rájönne olyan dolgokra is mely a feltett kérdést nem pusztán megválaszolja, hanem a kérdés feltevésének, már a szándékát pusztítja ki a létezés összes dimenziójából. (ha egészségügyi problémából adódik a mell problémád, akkor elnézést, ha pusztán a metális hiányosságok miatt akkor LOL!)
2012. júl. 17. 13:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!