Agykontrollal el lehet érni hogy valaki aki nem létezik éljen?
Az agykontroll nem szellemidézésről szól.
Aki nem létezik, nem élhet.
Egy képzeletbeli idea bizonyos értelemben létezik.
És mégis honnan kerítenétek neki testet?
Gondolom nem nagyon figyelt fizikaórán mikor az energiamegmaradást tanultátok..
Egyébként annyiból nem mond hülyeséget hogy agykontrollal akár be is vonzhat valakit az életébe, aki nagyon hasonlít az álompasijához.
De szerintem nagyon gyorsan keress egy másik barátnőt, mert biztos vagyok benne hogy fogalma sincs miről beszél. Attól hogy elolvasott egy cikket az agykontrollról, még nem lesz benne szakértő. Amúgy meg amit leírtál az nem agykontroll, hanem sátánizmus.
Csak ha majd 4-5 órája ültök a temetőben és nem történik semmi, ne nevesd ki mert könnyen lehetsz a következő, akiből meg akarja teremteni az "álompasiját" :D
Jajj kislányok !!!
Ahhoz hogy értelmesen kérdezzetek, el kell jutni egy szintre.
Tanuljatok, keresgéljetek még. Hány évesek vagytok ? Mi van anyu,apu elmentek otthonról és megtaláltátok a bárszekrény kulcsát?
nem fog eletre kelni... Viszont ezzel bevonzhatja...
En nekem is volt egy alom pasi a fejemben, es ha hiszed ha nem, egyszer talalkoztam vele, onnan tudtam, hogy minden egyes tulajdonsaga egytol egyig megfelelt a kepzeletemnek.
Az agykontroll a vonzas torvenyerol is szol. Az agyban kell keresni a megoldast, es a hitben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!