Ez lehetséges agykontrollal? Nagyon bízok benne.
1 hete szakítottunk a párommal,5 év után. Szeretem,és ő is engem,de ő most valahogy döntés képtelen,nem tudja mit akar. Barátnőmtől tudom,hogy elment Balatonra a hétvégére próbamunkára,és arra készülök,hogy lemegyek elé,és együtt jöjjünk haza,hogy tudjunk beszélgetni és elcsábíthassam(vagyis inkább visszacsábíthassam). Ha most rákészülök,ráállítom magam,hogy igenis elcsábíthatom,szép vagyok, van kisugárzásom,amiből látja,hogy mennyire szeretem és sikerül elcsábítanom,akkor ez segíthet?
Ne értsetek félre,nem várok tőle csodát,de nem szeretném,ha azt látná hogy izgulok,hogy kétségbe esek. Egy olyan lányt kell ott látnia,aki újra felébreszt benne mindent és aki képes küzdeni a szerelméért és változtatni dolgokon.
Légy magabiztos, de ne nyomulj.
Mondjuk ha én időt akarnék, és utánam jönne a volt párom, én inkább negatívan fognám fel. Hogy nem hagy nekem teret, nem ad levegőt, és amikor kérem, még akkor sem tartja tiszteletben a kérésem. Persze értékelném a ragaszkodását, de nem tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!