Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Agykontrollal hogyan nagyobbít...

Agykontrollal hogyan nagyobbítsam meg a mellem? Milyen módszer kell?

Figyelt kérdés
2012. júl. 16. 11:06
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

Látom, a FIZIKUS itt is aratja a hülyeséget.

A tudomány által is elismert bizonyítékot nem tud szolgáltatni, de a szája jár.Persze ahogy nekem is. Azt mondja nem akarja elénk tárni, mert túl nagy hatalom lenne a barmok/Barom kezében.

Vicces. Ez mind nagyon mulatságos.

Mégis mi a különbség a két tábor között?

Az ezotériások hisznek ezekben(agykontrollal melnagyobbítás stb stb ...). Ők a "hívők", akik teozofálgatnak ezekről.

A többiek, bizonyíték és egyéb nélkül, a józan ész belátása szerint úgy gondolják, hogy ezek nem léteznek.

Ők max filozofálgatni tudnak ezekről. Mivel sem mellette, sem ellene nincs bizonyíték.

És tudjátok mi a különbség a teozófus és a filozófus között?

A filozófus egy sötét szobában olyan fekete macskát keres, ami nincs is ott, a teozófus meg egy sötét szobában olyan fekete macskát keres ami nincs is ott - és megtalálja.

Az agykontroll ott kezdődik, hogy leülsz meditálni, és ott fejeződik be, ahol Buddha abbahagyta. Minden misztikum, és mellnagyobbítás nélkül. Tisztán, ahogy a természet adta.

De mindegy ...

2012. júl. 22. 01:05
 42/50 horex ***** válasza:

Ó de jó kis vita/pengeváltás!

:)

A tuggyuk kik, persze bezárták az OPNI-t, illetve elötte kinyitották a kapuit

:)

T. Kérdező!

Elhiszem hogy ez neked gondot okoz, de gondold végig , ha igaz lenne az agykontrol ilyen értelemben, éhenhalnának a plasztikai sebészek

Ugyanaz mint a csoda hajnövesztők, oszt mennyi kopasz férfi rohangál az utcán

Férfiaknál ott a különböző pénisznövelő módszer, sőt tabletta is és mégse rohangál mindenki 20cm-es farokkal

Ha nagyon zavar, rakd össze rá a pénzt és palasztika

de hidd el felesleges.

2012. júl. 22. 10:00
 43/50 anonim ***** válasza:

Az előzőknek:

Nem tudom minek írtak, most már mindegyikre használhatom a barom jelzőt. És a vonzódást, azt hogy vonzódik -e a férfi hozzánk elsősorban nem az intelligencia, hanem az aura adja, és utáni a fizikai test. És, ha már a tudásnak a birtokába van, akkor miért ne használná fel? Én sose voltam hízásra hajlamos, nem tudtam felszedni 1-2kg-ot sem hiába tömtem magamba semmit, és agykontrorral (legelőször erre alkalmaztam) híztam 60kg-ról 82kg-ra 2,5 hónap alatt.

De még rengeteg ilyen csoda van, pl. Morris Goodman.

Tehát működik, de egyszerűbb rá azt mondani, és azzal elintézni, hogy hülyeség. Ne akarjátok visszatartani a kérdezőt, és azt se, aki változtatni akar valamit.

AZ EZOTÉRIA TÉMA NEM SZKEPTIKUSOKNAK VAN FENNTARTVA, ENNYIRE UNATKOZTOK, NINCSENEK BARÁTAITOK UTOLSÓ, VAGY MI?

2012. júl. 22. 10:59
 44/50 A kérdező kommentje:
igenis fontos a kinézet, elég intelligens vagyok elhiheted. de azzal, hogy feltettem egy ilyen kérdést biztos buta vagyok...mért baj az ha szertnék elégedett lenni? és nem szeretnék plasztikát alkalmazni, azon ígyis úgyis látszik ,hogy nem igazi.
2012. júl. 22. 13:15
 45/50 A kérdező kommentje:
vékony vagyok egyébként, tornázom is. csak ezzel van problémám.
2012. júl. 22. 13:18
 46/50 anonim válasza:
Most végeztem agykontroll tanfolyamot. Többször szóba került, hogy meg lehet a mellet növeszteni agykontrollal! Volt rá nem is egy példa. Programozó mondatok, elmetükre, laboratórium, kitartás, és meglátod, meg lesz az eredmény is! :) Sok sikert!
2012. júl. 23. 19:21
 47/50 anonim ***** válasza:
Ez az utolsó hozzászólás tetszett, mert utána lehet nézni. Nyugi nem pusztítom el a világot ;) (Barom)
2012. júl. 25. 12:03
 48/50 Tiger1007 válasza:
Szülj egy gyereket, és már nőni is fog. Mellesleg még tejelni is fog. Igaz ezt nem az aggyal kell megoldanod. ;)
2012. júl. 25. 19:59
 49/50 anonim válasza:
Szomorúan közlök néhány tényt saját tapasztalatból az életemből. Én már két gyermeket szültem. Nem lettek nagyobbak a pici melleim. Szoptatás ideje alatt volt olyan, hogy az egyik mellem a benne lévő tej miatt kétszer akkora volt, mint a másik. Miután elapadt a tejem, hiába a többlet testsúly, összeestek a melleim, kisebbek voltak, mint valaha. Fél év kellett, mire visszanyerték eredeti méretüket. Más. A férjem 15 évi házasság után leszolta a méreteimet. Leüvöltöttem, hogy ezt még a házasság kötés előtt kellett volna meggondolnia. Mehet reklamálni a szüleimhez. Régen, Így fogadott el. Melltartót sem hordtam lánykoromban, nem árultam zsákbamacskát. De azóta úgy káromkodom, hogy: a kurta farkú I... fas...-át. Vette a lapot. Bocs a csúnya szavakért. Ez van.
2012. júl. 26. 14:19
 50/50 Senki Márk ***** válasza:

Sziasztok!

Ha már ide írok, írok valamit a kérdező hölgynek is, ez olyasféle udvariassági kérdés.

Láttam már irtó kevés sikert agykontrollal, pl. egyik jó barátom (aki máig hívogat ki az AEÁ-ba), itt kezdte, bohóckodott egyet az agykontrollal, azóta meg (hátrányos helyzetből indulva) kint él, háza van, és még bejegyzett találmánya is.

Hadd legyek őszinte, sokkal több kudarcot láttam, ezek három csoportra bonthatók...

1.: Beleunt, lusta volt, nem is csinálta komolyan, stb.

2.: Úgy állt hozzá, hogy "úgysem fog sikerülni".... Na nem is sikerült.

3.: Negatív gondolkodás. Ha a problémára koncentrálsz, vagy a kudarctól/sikertelenségtől tartasz, az blokkol.

Tehát hadd legyek őszinte, kicsi az esélye, hogy azok közé tartozol, akik komolyan végiggyúrják ezt meditációs szinten komolyan, de ha van kitartásod és akaraterőd, akkor sok sikert, akkor sikert érsz. Aki mást mond, az nem én vagyok.

És most a kedvenc kérdése...:

T. szkeptikusok.

Bármennyi csodát is láttam (nem sokat, de azért láttam néhányat), mindig kétkedéssel fogadok mindent, mivel láttam sokat beleőrülni a fanatikus szintű hitbe. Ezt tisztázni kívántam, mivel nem vagyok buzgó varázsló.

Kérésem a következő lenne a hosszas vita kapcsán...

Bizonyítsd be nekem, hogy az óceánoknak van feneke, és a víz nem a Föld közepéig tart.

Én még nem láttam, hogy a mélytengeri árkoknak lenne feneke, és ezt is csak a tv-ben nyomják, így nem kezelhetem tényként. Bizonyítékot kérek. (Van olyan mélytengeri pont, ahova még radarral sem igen látnak le, valamint merülők sem jutnak olyan mélyre, így nem bizonyított, hogy ott fenék van...)

Előre is köszönöm a frappáns válaszokat, a vicces válaszokat még pontozom is.

Zamnis

2012. aug. 2. 19:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!