Agykontrollal már valakinek sikerült a felső ajkát megvastagítani vagy valamilyen ehhez hasonló, , külső" dolgot változtatni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 10:21
1/18 anonim válasza:
Sikerült elérnem, hogy úgy szeressem magam, ahogy vagyok.
2/18 anonim válasza:
Agykontrollal ez lehetetlen!
Aki a felső ajkát meg akarja vastagítani, annak már eleve nem sok agya van!
3/18 anonim válasza:
Nekem a péniszem sikerült megnagyobbítani!De az lehet,hogy a befecskendezett vazelintől van.
4/18 Smartguy86 válasza:
:DDDDDDDDDDDDDD Bakker, megint egy észlény. Ha már valamit, akkor először az agyadat próbáld meg megnövelni ezzel a technikával...
5/18 Tom Benko válasza:
Nem, és nem is fog sikerülni. De sok csodálatos dolgot lehet tenni az agyaddal, például gondolkodni. Próbáld meg, ez még neked is menni fog! Talán.
6/18 anonim válasza:
Nem lehet, de elfogadni magad annál inkább.
7/18 anonim válasza:
Ha eléggé ellazultál agykontrollozás közben és a kertben sétálgatva rálépsz a gereblyére, simán el tudod érni.
Viccen kívül, nem hiszek az agykontrollba, főleg mikor valaki vagy valami másra akarnak így hatni.
9/18 anonim válasza:
ne azt nézd hogy kinek sikerült és kinek nem, hanem hogy te mennyire akarod-e..értek már e olyan sikerek amiből adódoan egyértelműen hiszel benne hogy ez is sikerülni fog, ha még nem sikerült pl felkeltened magad a megadott időben akkor szerintem először állj neki ezeket a kevesebb hitet igénylő "csodákat" fejleszgetni
aztán utána jöhet
10/18 anonim válasza:
Programozd agykontrollal, hogy megismerkedj egy plasztikai sebésszel aki ingyen megcsinálja neked, az könnyebb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!