Agykontrollal már valakinek sikerült a felső ajkát megvastagítani vagy valamilyen ehhez hasonló, , külső" dolgot változtatni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 10:21
11/18 anonim válasza:
Ha valaki meg tudta növeszteni a mellét, el tudta tüntetni a bütyköt a lábáról, vagy meg tudta növeszteni a rövidebb lábát, hogy egyformák legyenek, vagy két számmal lekicsinyítette a lábát, vagy megnövelte a férfiasságát, vagy egyszerűen alacsony volt, és magát növesztette meg, akkor úgy gondolom, hogy ez is lehetséges.
12/18 Tom Benko válasza:
Mindezek csak sebészeti úton működnek....
13/18 anonim válasza:
Na,látom a sok öntudatos észlény idejött verni a mellét, normális válaszadás helyett, hogy bebizonyítsa, Ő aztán mennyire okos egy-egy tahó beszólástól.
Ha voltál tanfolyamon,és ilyen közösségben, tudhatod milyen sok elképesztő eredményt értek el, szerintem lehetséges, próbáld ki.
14/18 anonim válasza:
Én a félig levált,véraláfutásos körmöm hoztam rendbe egy év helyett három hónap alatt. Ezenkívül több egészségügyi kellemetlenségtől sikerült megszabadulnom. Most az ősz hajamat szinesítem. Nem azért, hogy jobban tessek, hanem nem igazán bírja már a hajam a festéket. Egy hete kezdtem és azt látom, hogy nem olyan fehér a töve. Olyan elmosódott. Nagyon kíváncsi vagyok az eredményre! 😊
15/18 anonim válasza:
utolsó, csinálnál róla képsorozatot? ezzel sok embert motiválva
16/18 anonim válasza:
Mostmár csak a szép,hosszú ( saját!), lakkos körmömet tudnám lefényképezni. De jó ötlet!
17/18 anonim válasza:
Még eszembe jutott, hogy az agykontroll.hu honlapon vannak ingynesen letölthető anyagok. Van ott két könyv is tele sikerekkel. Meg a YouTube-on is vannak videók, ahol egyéni sikerekről beszélnek. Ajánlom figyelmedbe Domokos Gabi videóit.
18/18 Tom Benko válasza:
@13: Valakinek sikerült már meghosszabbítania a lábát? Hol, ki mikor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!