Agykontrollal tudok válatoztatni a testemen?
Azzal nem, de testedzéssel igen.
Bár az fárasztóbb, mint magyarázni magadnak, hogy hova nem szabad hízni.
Igen tudsz :) A saját testeddel akármit el tudsz így érni, amit elfogadhatónak találsz. Én kétszer csináltam magamnak így könnyű szülést, és minden úgy zajlott ahogy én akartam, nem repedt a bőröm, a szoptatással sem volt gondom egyik gyereknél sem, és az alakom is ugyanolyan mint anno az első gyerek elött volt.Súlyra, centire, mindenhogy. Azt azért elmondom, hogy nem két nap alatt jött ez össze. Mindkét terhességemnél már az elején elkezdtem a szülést, szoptatást egyebeket programozni, tehát mindkét esetben kilenc hónap volt az egész folyamat.
De pl ha fogyni szeretnél, azt is lehet programozni, de ha mozgsz azért az sem árt. Ha máshová szeretnél hízni, az is megoldható simán, csak türelmesnek kell lenned, és fejben teljesen elfogadni azt, hogy ez működik. Ha kételyed van, azt minél gyorsabban űzd el, mert az gátol.
Sima ügy. Programozd, hogy sportolsz, hogy tényleg legyen hozzá kedved. A sport nagyon fontos. Továbbá elmetükre, laboratórium.
Azonban mindennél fontosabb, hogy szeresd magad feltételek nélkül. Fogadd el magad.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!