Agykontrollal hogyan nagyobbítsam meg a mellem? Milyen módszer kell?
Előző te barom, teljesen feleslegesen válaszoltál. Ne higgyél benne akkor, de ne butítsd a népet azzal, hogy nem létezik. Nem kötelező hinni benne, remélem a szkeptikusok lesznek egyszer a legnyomorékabb emberek, az aetisták egyébként is ku.rva elhagyatott utat járnak be.
Kérdezőnek:
Mivel én megtapasztaltam, hogy működik, miért ne működne? mindig is tudtam, hogy működik. Én a szememet változtattam meg kékről zöldre 2 hét alatt.
Leírom a kérdezőnek a technikát, ami segíthet, ebbe a biokinézis is benne van:
Lemész alfa tudatállapotba, 20 percig üres meditációt (nem gondolsz semmire) csinálsz, megpróbálod érezni az energiádat, próbáld érezni minden egyes sejtjeidet. Ezután próbálj meg létrehozni a szervezetedben egy tű szerű vékony energiát, képzelj el egy csövet ahol átfolynak a génjeid, és ezt a tű energiát vidd a csőbe bele, és programozd be az energiát: "Ez az energia azért van, hogy a mellem X mellméretű legyen, az univerzum azért dolgozik, hogy megnagyobbítsa a mellem.". Esetleg bevezetheted azt, hogy érzed, hogy odavándorolnak a melledre az általad feleslegesnek ítélt helyről a zsírréteg (hipnózis), már ha van felesleges, ha nincs ne csináld ezt. Ezután próbáld meg érezni a melled, és egészítsd ki ezt az agykontrollos elme-tükre technikával, tehát 5-10 percig elképzeled, hogy milyen jó, hogy barátaid dicsérik a melled, vagy bármit. És a végén még kiegészítheted a három ujj technikával (mudra) mikor visszatérsz alfából tedd össze mindkét kezeden az első három ujjad és mondj egy megerősítést: "A mellem x méretű.". Egy hónapon belül mindenképp működik, és nem kell többet enni, mivel ez fejben dől el.
"A barom" vagyok (tökjó "nick" kösz használni fogom)
Sokat írok feleslegesen.
Köztudott, bizonyított, egyik haverom, hallottam olyat, egyszer olvastam, hiszek benne, olyan meredek dolgokat állítotok maximális meggyőződéssel hogy hajmeresztő.
Szemszín fiú képeket kérek agy kontroll előtti és utáni szemszínedről. Minden ilyet kijelentő mondatotok után tegyetek be referenciát, ami titeket bizonyít.
Mindig a szátok jár csak. Példát! Példát! Példát!
Az hogy ti hisztek benne az semmit nem ér önmagában, amíg csak beszéltek róla. Mert én is hiszek a Tininindzsákban még sincsenek (pedig tényleg jó lenne).
ja és írjátok indulatosan tovább szitkozódva, a légvár érvek millióit. Igazoljátok igazotokat azzal, hogy közösen lehurrogtok bután. Mulattat.
Kedves Barom!
Nem fogom bizonygatni neked ennek a hitelességét, nem akarom, hogy Te is használd véletlen. Jobb is, hogy ilyen buta emberek, mint Te nem tudnak ezekről a dolgokról, felesleges ekkora hatalmat adni a kezükbe...
" Kedves Barom!
Nem fogom bizonygatni neked ennek a hitelességét, nem akarom, hogy Te is használd véletlen. Jobb is, hogy ilyen buta emberek, mint Te nem tudnak ezekről a dolgokról, felesleges ekkora hatalmat adni a kezükbe... "
Lebutázol, miközben nagy t-vel írod a személyes névmásoknál.
-Kitaszítasz titkos tudást őrző csoportosulásként beállított közösségedből, hogy ezzel nyomatékosítsd az őrzött tudás valódiságát.
-Úgy kerülöd a módszer hatásosságának bizonyítását, hogy azt állítod veszélyes tudás.
-Az eszedbe se jut, hogy ha csak hiteles publikált eredményeket mutatsz , melyek bemutató, és bizonyító jellegűek (mely nem a módszert tanítja), nem ruházódom fel a világ elpusztítására alkalmas képességekkel?
--Eszközeid pórak, gondolatmeneted ingadozó Tibor. Ráadásul csöcs(!) amiről szó van.--
Örülhetsz, hogy ez a legnagyobb problémád. Persze, minden ember a saját problémáit érzi... De tényleg ez fog megváltoztatni? Esetleg az önértékelési problémáidat is el fogja tüntetni? Kinek akarsz megfelelni? Másokon keresztül méred le, hogy mennyit érsz? Ez elég szomorú... Igaza van továbbá az előttem szólóknak, inkább azon gondolkodjál, hogy az intelligenciával fogd meg a férfit. Az igazi férfi számára nem a mellméret adja a nőt, bár igazad lehet, némiképp a külső is számít. De, hogy valami pozitívat is mondjak, kisebb mellmérettel több ruhát találhatsz, és a vékonyság, törékenységet is sugároz, ami kimondottan vonzó lehet. Amennyiben vékony vagy. Ha nem, akkor nagyobb mellekkel csak még ducibbnak tűnnél.
Agykontroll: így is vonzó vagyok...
itt kezdődne
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!