Agykontrollal fogyni de hogyan?
Figyelt kérdés
Ha valakinek vannak tapasztalatai kérem ossza meg velem2012. aug. 2. 22:37
1/6 anonim válasza:
Fogyni csak kemény edzéssel és diétával lehet. Csak nem kell feladni és menni fog, míg az általad leírt módszerrel egyáltalán nem.
2/6 x) válasza:
De el vagyunk kényelmesedve... Én hiszek az agykontroll erejében, de olyanról hogy fogyni lehetne vele még életemben nem hallottam. Az agykontrollnak annyi a lényege hogy hatással tudsz lenni a környezetedre, be tudsz vonzani dolgokat. Persze, a saját testedre is hatással lehetsz de sok évig kell tanulni hogy igazán hatásos legyen és nem éppen fogyózásra találták ki. (Persze ha van hozzá érzéked. Ha nincs akkor eleve felejtős)
3/6 anonim válasza:
Az agykontroll nem fogja leszívni a zsírod... igen tudom, nagyon kényelmes lenne, mindenkinek ez az álma :) de sajnos edzés és megfelelő táplálkozás nélkül nem fog menni. Esetleg használhatod az agykontrollt, hogy legyen kitartásod végigcsinálni.
4/6 A kérdező kommentje:
XDDDD ennyire ne nézzetek hülyének pls :D tudom, hogy a diéta és a torna elengedhetetlen :D igazából lehet rosszul tettem fel a kérdést...a lényeg, hogy én elkezdem a diétát és a tornát is de nem tudom hónapokig csinálni és ezért gondoltam, hogy az agykontroll segít
2012. aug. 2. 23:20
6/6 anonim válasza:
agykontroll helyett ajánlok mást. a plusz súlynak vannak lelki okai, ha ezek megoldatlanok maradnak, a súlytöbblet vissza fog jönni. mivel az evés kimondottan orális terület, ezért korai anya gyerek problémára utalhat. aztán van bánat zsír, amit a vigasztaló evés miatt szerzünk és van stresszes evés. kevesen tudják hogy pl a fehér cukor függést okoz. van olyan evés, aminek a hátterében az éhezéstől való félelem van, ami előző életből ered. több ok van általában egyszerre, érdemes megtalálni és kioldani ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!