Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Függőség leszokása agykontrollal?

Függőség leszokása agykontrollal?

Figyelt kérdés
Imádom az édességet és a zsömlét szó szerint függő vagyok már és diétázni szeretnék de többször próbáltam már nekiálni de sajnos mindig a függőség győzött. Valami 5let esetleg?
2012. szept. 30. 17:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Paul McKenna: Le tudlak fogyasztani (hangoskönyv)

Van több hasonló is, nem emlékszem a címére, de Google-ben biztos megtalálod.

2012. szept. 30. 20:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha elolvasod az agykontroll könyvet, menni fog:D
2012. szept. 30. 21:25
 3/5 anonim válasza:

Én magam pl azért nem nagyon tudom tartani a kitűzött diétákat, mert hiányoznak a szép dolgok, jó élmények és a szeretet az életemből. Így az egyetlen élvezeti forrás számomra a gasztronómiai élvezet.

Nem vagyok túlsúlyos, sem szőrös sem ronda. Sportos vagyok, ha nagyon pózolok, tudok "kockáshasú" képet is csinálni magamról, csak csiszolni szeretnék még rajta.

Hogy miért vagyok magányos? Mert plátóian szerelmes vagyok valakibe, és úgy érzem, nem kell senki(!) más.

23/F

2012. okt. 2. 01:49
 4/5 anonim válasza:

Előző vagyok.

Bocsi, a lényeg lemaradt: valószínűleg oka van, hogy nem megy a diéta. Hogy az édességeket jobban szereted, mint magadat. Az édesség fogyasztása vajon mi okból történik? sztressz, pótcselekvés, vígasz, önjutalmazás (s mint ilyen, dícséret=elismerés) ??

Lehetnek ám nagyon erős okai is.

2012. okt. 2. 01:53
 5/5 anonim válasza:
A 3. válaszoló első mondata ràm is totàl igaz,lehet,hogy rád is kérdező!
2012. okt. 3. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!