A tudatos álmodás?
Elképzelhető, hogy az agy azon része aktivizálódott, amely a hallucinációkért tehető felelőssé. Ezt, ha valaki ért hozzá tudatosan aktiválhatja. Illetve lehet még droggal is aktiválni, meg persze a te esetedben, valamiféle gyakorlattal.
Esetleg próbáld meg a pszichológia oldalt hátha ők többet tudnak. Ők foglalkoznak az aggyal nem én. :)
Más elképzelésem nincs. Remélem segíthettem valamennyit. :)
Ez nagyon poénnak hangzik, ma kipróbálom! Amúgy erről van egy könyv(én még nem olvastam, de le lehet tölteni, én is letöltöttem)
dr joseph murphy tudatalattid csodálatos hatalma
ez maga a könyv letöltés nélkül:
nekem lehet hihetetlen, de nem tudtam megmozdulni :/ ezért valahogy lendületet vettem és a hasamra fordultam, utána aludtam a szokásos módszerrel.
Egyébként köszönöm szépen a válaszokat, de várok még ha valaki tud valamit :)
Mindent megtaláltok ezen az oldalon :)
Azon a 9gag-es poston nagyon egyszerünek állítják be a legnehezebb technikát, a tudatos elalvást.
A kérdezönek is kétlem, hogy sikerült volna elsöre, mert ehhez sok gyakorlás kell. Valószínüleg csak nagyon beleélted magad és bemagyaráztad, hogy azt élted át :)
A spontán technikákkal érdemes elöször próbálkoznotok, azok egyszerübbek.
19:42 vagyok, rossz könyvcímet küldtem
Alkotó Álom annak a címe amit írni akartam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!