Tudatos álmodás. Hogyan lehetséges?
Legegyszerűbben? Sehogy.
Két módja van. Az egyik így hangzik. Amikor már a REM fázisban vagy, kb. 2-3 órája alszol, akkor a szemed fölé helyezett lámpa gyors villogásba kell hogy kezdjen. Ennek hatására remélhetőleg álmodban reagálsz, hiszen észre kell venned a villogást, és rájössz, hogy álmodsz. Erre vagy fölébredsz, mert agyad így reagál a szokatlan szituációra, vagy jöhet a tudatos álmodás.
A másik: egy nap tízszer végiggondolod a napodat, a legelejétől. Kezdve az ébresztő hangjától a cipőbekötésen át a jelen pillanatig. Minden részlet fontos. Ha ez megvan, egy idő után, kb 7-8 nap előjön álmodban ez a reflex és elkezdesz gondolkodni, hogy telt a napod. Ha napközben nem voltál a gyakorlatok (napi 10) közben felületes, akkor rájössz álmodban, hogy ez csak egy álom.
De itt sincs vége. Nem fogod rögtön úgy irányítani ahogyan akarod. Kb 4-5 hónap elteltével fogod elérni, hogy tudj bármit csinálni. És addig kitartó munka kell. napi 10-szer
10 perc, és alaposnak kell lenned.
szóval láthatod, nem egyszerű. Én nem ismerek olyat akinek ez sikerült volna. És nekem sem sikerült.
Ajánlom neked, hogy látogasd meg a tudatos-alom.hu oldalt, itt a főoldalon lefelé görgetve megtalálod a technikák jó részét.
Én a valóságtesztek mellett ajánlom a Számolós technikát, és a "szemhéj foltjai" technikát.
Az utóbbi kettőről tudok részletesebb leírást adni.
Én még csak most kezdtem el de tudok segíteni technikák megtalálásában, illetve könyveket tudok neked ajánlani még.
Ha érdekel írj privátot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!