Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Tudatos álmodás. Hogyan...

Tudatos álmodás. Hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet legegyszerübben és lebbiztosabban elérni a tudatos álmodás állapotát ?
2012. ápr. 5. 12:58
1 2
 11/12 rendekadam válasza:
100%
Szia, én tudom neked ajánlani a Tanulom magam nevű youtube csatornát, ugyanis ő csinált erről egy videót! :)
2017. júl. 11. 22:59
 12/12 anonim válasza:

Én is azon dolgozok hogy tudjak tudatosan álmodni. Egyszer összejött viszont az álmokat főleg az érzelmek táplálják, és mondjuk azt hogy "ösztönök". Pl: Annó azt álmodtam hogy egy robotikus parlamentben vagyok ahol fura űrlények piros élő elefántot mutogatnak, amikor kimentem az épületből eszembe jutott hogy nem léteznek piros elefántok.De mire tudatra ébredtem az érzelmek+ösztön kombók nem engették hogy "irányítsak" és visszazuhantam "film néző" állapotba.

De ugye ezt az állapotot sem könnyű megtartani mert konkrét "gondolkozó"/felerősödnek az agyi működések és emiatt kieshetsz az álomból/ (szerintem: elkezd összehullani leesni a világ amibe vagy és utána kelsz fel).Ut: remélem hogy a 2019ben/után olvasóknak sehíthettem :)

2019. aug. 6. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!