Tudatos álmodás teljesen az alapszintektől?
Aki jártas ebben, az tudna nekem segíteni?
Tehát:
- Először is szeretném megtudni, hogy álom során pontosan mi játszódik le bennem.
- Ezután az álom "szerkezete" (ha van ilyen) lenne az amit részletesen meg szeretnék tudni, hogy hogyan épül fel egy álom (fázisai, összefüggései, típusai)
- Ha ezeket tudom, az érdekelne, hogyan működik a tudatos álmodás, milyen lépései vannak, mi a elve, mik a veszélyei stb.
- Ezután arról szeretnék kérni tippeket, ötleteket (főkként tapasztalatokból), hogy miket szabad és miket NEM. Ezalatt azt értem, hogy melyek azok a dolgok amik teljesen veszélytelenek, tehát ha próbálkozok vele, akkor nem sülhet ki belőle rossz. Illetve az is érdekelne, hogy mik azok amiket érdemes kipróbálni, mert pozitív élményekben gazdagodok általa.
-------------------
HA ezeket már tudom, utána érdekelne csak az, hogy pontosan hogyan kell ebbe belekezdeni, hogyan kell felépítenem az egészet magamban, és pontról pontra mit kell csinálni, ahhoz, hogy tudatosan tudjak álmodni.
Ha valaki tudna küldeni MEGBÍZHATÓ linkeket azt is nagyon megköszönném. Nagyon kíváncsivá tett engem ez a dolog.
"- Először is szeretném megtudni, hogy álom során pontosan mi játszódik le bennem. "
Az agyad feldolgozza a napközben megszerzett információkat. Ha úgy tetszik beírja a rövid távú memóriádban tárolt adatokat a hosszútávúba.
"- Ezután az álom "szerkezete" (ha van ilyen) lenne az amit részletesen meg szeretnék tudni, hogy hogyan épül fel egy álom (fázisai, összefüggései, típusai)"
"- Ha ezeket tudom, az érdekelne, hogyan működik a tudatos álmodás, milyen lépései vannak, mi a elve, mik a veszélyei stb. "
És még magyar nyelvű is.
"- Ezután arról szeretnék kérni tippeket, ötleteket (főkként tapasztalatokból), hogy miket szabad és miket NEM. Ezalatt azt értem, hogy melyek azok a dolgok amik teljesen veszélytelenek, tehát ha próbálkozok vele, akkor nem sülhet ki belőle rossz. Illetve az is érdekelne, hogy mik azok amiket érdemes kipróbálni, mert pozitív élményekben gazdagodok általa. "
Röviden-tömören: Azt csinálsz amit akarsz! A lehetőségeidnek szó szerint csak a fantáziád szab határt. :)
Külföldi oldalakon sokkal több infót fogsz találni mint hazai oldalakon.
[link] (ez tudtommal a legrégebbi, 94 vagy 96 óta üzemel folyamatosan!)
www.dreamviews.com (itt is nagyon hasznos dolgok vannak)
www.world-of-lucid-dreaming.com/
en.wikibooks.org/wiki/Lucid_Dreaming
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!