Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Lehet abban valami igazság,...

Lehet abban valami igazság, hogy aki sokszor akár akaratlanul is eszünkbe jut, ő sokat gondol ránk, és azért gondolunk rá?

Figyelt kérdés
Tehát nem is akarunk az illetőre gondolni, de valahogy mindig eszünkbe jut. Mi lehet ennek az oka? Egy youtube videó szerint ez azért van, mert az illető is sokat gondol ránk.

febr. 16. 16:27
 1/9 A kérdező kommentje:
Semmilyen kapcsolatban nem állok az illetővel, ez az, ami még érdekesebbé teszi az egészet.
febr. 16. 16:28
 2/9 Grimfox ***** válasza:
69%
A kettő közt nincs összefüggés. Ha valaki sokszor eszedbe jut, az a te saját érzelmeid miatt van. Az érzelmeid, főleg amik mélyről jönnek felülírják azt, hogy akarsz e gondolni valakire, vagy sem. Ezen kívül még az szokott lenni az oka, hogy az illető mély benyomást gyakorolt rád valamilyen formában, és ez a benyomás generálja a gondolatokat.
febr. 16. 16:41
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Valoszinü vonzodsz hozzà. Valamit èrzel irànta.
febr. 16. 17:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Én mostanában folyamatosan egy régi szerelmemre (vagy csak vonzódás, de sz nagyon) gondolok, pedig 25 éve nem láttam, akkor is tojt rám, nemhogy most.
febr. 16. 18:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Valami eszedbe juttatta, amit tudat alatt hozzákötsz, ezért gondolsz rá. Minél többet foglalkozol azzal, hogy miért gondolsz rá, annál többet fog eszedbe jutni. Nincs ebben semmi misztikum és nem azért van mert ő gondol rád
febr. 16. 19:21
 6/9 anonim ***** válasza:
23%
Ez azért van, mert sokat gondol rád. Én azt is tudni szoktam, ha valakik épp rólam beszélgetnek, mert nagyon érzékeny vagyok erre.
febr. 16. 21:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Az a furcsa, hogy amikor nem is akarok rá gondolni, akkor is eszembe jut, mintha belemászott volna a fejembe kb.
febr. 16. 21:48
 8/9 anonim ***** válasza:
lehetséges
febr. 16. 23:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Mert sokat gondol rád.

tegnapelőtt 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!