Akaratlanul lehet manifesztálni?
Figyelt kérdés
Sokat gondolkodtam mostanában valakire, akire nem kellene (napokig folyamatosan, akaratom ellenére) és tegnap kaptam tőle egy jelet, ami egyértelművé teszi, hogy ő is a napokban gondolt rám.2021. szept. 12. 19:00
1/3 anonim válasza:
Fenét, már Wolf Katit dugnám, ha működne.
2/3 Grimfox válasza:
A negatív dolgok könnyebben összejönnek, mert amitől félsz, arra könnyebb koncentrálni, mint formába önteni a vágyaidat, vagy a vágy nélküli szándékodat. A félelem, ellenszenv, harag, gyűlölet tárgya mindig éles kép az elmédben, a vágyaid, álmaid, és céljaid pedig általában jó, ha félig megformáltak. Nem nevezhető mondjuk manifesztációnak, vonzásnak, miegyébnek, ezeket inkább a szándékos cselekvésre mondják. Ez csak egy erős gondolat, erős érzelmekkel támogatva, ami sokáig, és intenzíven van jelen, hol tudatosan, hol tudattalanul, míg végül már tényleges hatással van az életedre.
3/3 anonim válasza:
Hat én a mai napig nem értem hogy hogy kapja meg a jelet a másik hogy gondolsz rá….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!