Mért nem sikerült bevonzanom az ötötlottót?
pedig mindent jól csináltam, vettem egy szelvényt, egész héten rágondoltam, már elterveztem hogy elmegyek a francia polinéziákra, hawaira, és veszek egy ferrarit.
Elolvastam a könyvet, mégsem sikerült. miért?
Én a Titok című filmet néztem meg. Érdekes volt, elgondolkodtató, és lényegében tényleg igaz. DE! (és itt a de) A benne szereplő személyek sem lottót nyertek, vagy hasonlóak. Összpontosítottak arra, amit szerettek volna, pozitívan gondolkodtak, de ha megnézed, a saját erejükből hozták össze azt amit, csupán segítettek saját maguknak, úgymond megsúgták maguknak, mit kell tenni. Pl. az egyik férfi kiadta a könyvét, és ezzel kaszál egy nagyot.
Én igyekszem pozitívan gondolkodni, még egy naplót is vezetek, amiben azt írom, amit szeretnék stb, de természetesen teszek is érte.
Egyszóval kell ez a belegondolás, pozitív gondolatok, átélése a dolgoknak, mert több erőt ad és képes vagy átélni azt, ami még nincs meg. Ezért is mondják azt, hogy higgy magadban, mert aki csak sajnáltatja magát, mindig sír, nem tesz semmit, annak egyre rosszabb lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!