Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mért nem sikerült bevonzanom...

Mért nem sikerült bevonzanom az ötötlottót?

Figyelt kérdés

pedig mindent jól csináltam, vettem egy szelvényt, egész héten rágondoltam, már elterveztem hogy elmegyek a francia polinéziákra, hawaira, és veszek egy ferrarit.

Elolvastam a könyvet, mégsem sikerült. miért?

2011. jún. 22. 10:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez kamu kérdés szerintem.

De, ha nem az, akkor nagyon rosszul gondolod a Vonzás Törvényét.

Segít elérni a céljaidat, de se lottó ötöst, se nyereményautót nem fogsz "bevonzani".

Mert a nagyobb összegért tenni is kell, nem csak képzelegni.

Bevonzhatsz egy olyan munkát, amivel sokat keresel, ha nagyon akarod, és teszel érte.

De nem vagy Kis Isten, aki varázsol magának egy halom pénzt.

2011. jún. 22. 11:48
 12/25 anonim ***** válasza:
előző hozzászólásoknál a pont.
2011. jún. 22. 11:53
 13/25 anonim ***** válasza:
Valahogy így értelmezem én is, nem a végeredményt kell hajszolni, hanem az odáig vezető úton, a folyamaton van a hangsúly.
2011. jún. 22. 11:56
 14/25 A kérdező kommentje:

"Bevonzhatsz egy olyan munkát, amivel sokat keresel, ha nagyon akarod, és teszel érte. "

hát ezért felesleges volt megvennem a könyvet, magamtól lehet munkát találni. én az ötöslottót akarom megnyerni!

2011. jún. 22. 12:29
 15/25 anonim ***** válasza:
Kezded kapisgálni.
2011. jún. 22. 12:29
 16/25 anonim ***** válasza:
És közben megrágtad a bal lábujjkörmeidet az óramutató járásával ellentétesen? Ez nagyon fontos, ha nem teszed meg, akkor a szomszédod nyeri meg!
2011. jún. 22. 15:06
 17/25 Killgun ***** válasza:
Nem fogod bevonzani az 5-ös lottót...Ha pénzt akarná,bevonzhatnál egy jó munkát,hálát egy távoli ismerőstől,ilyesmit....
2011. jún. 22. 15:09
 18/25 anonim ***** válasza:

nem tudom így tettél e, de magukat a számokat kell magadban vizuálnod, hogy azokat húzzák, és nem a nyereményre meg hasonlókra gondolni, mivel akkor már el is rontottad a dolgot...azt se felejtsd el, hogy nem csak te teszel ilyet...5 milliárd 273 millió 912 ezer 160 darab lehetőség van, elég nagy az esélye, hogy nem a te kombinációdat választja és vonzogatja más...korábban itt az oldalon mondott valaki egy jó kis példát erre...leraksz körbe 20 darab egyenlő erejű mágnest, és a geometriai középpontjukba pedig egy vasgolyót..tudod a golyó nem fog elmozdulni semerre. :)

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. jún. 22. 16:52
 19/25 anonim ***** válasza:
16:52, neked hányszor sikerült ezzel a módszerrel? Csak azt ne mondd, hogy téged csak az elmélet érdekel, a nyeremény nem. :-PP
2011. jún. 22. 17:02
 20/25 anonim ***** válasza:

17:02. :)

Az igazság az, hogy ez a Titok dolog csak fél titok...arról a könyv és film említést sem tesz, hogy mi az ami táptalajt biztosít egyáltalán bárminek ami létezik, ahogyan arról sem, hogy miért is lehet ekkora ereje a gondolatnak, hogy mi az ember és mi a világ...tudod én azzal vagyok, ami igazából létezik...s ha azzal vagy, nem hat meg a lottónyeremény...mert rájössz, hogy már réges-régen minden a tied, hogy mindennel egy vagy, és előbújik az, amit az emberek keresnek a dolgokban, holott önmagukban van, csak érvényre kell juttatni úgy, hogy a megszabadulnak az illúzióktól, amit az a Bizonyos Dolog által indukált világ okoz...ezt pedig boldogságnak/szabadságnak nevezik. :P

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. jún. 22. 17:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!