Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan nyugtassam le az elmém?

Hogyan nyugtassam le az elmém?

Figyelt kérdés
Kb mindig amikor a barátaimmal vagyok eléggé be vagyok feszülve. Mármint fizikailag. És az elmém csak forog. Nem áll meg. Eddig kevésszer de volt olyan hogy egyből egy szempillantás alatt valami megváltozott. Annyira hogy teljesen ellazultam. Képes lettem volna bármit mondani/tenni, tökéletesen magabiztos voltam. Olyan mintha a kezembe vettem volna az irányítást. Az elmém már nem zavart. És ez egy olyan állapot, amikor mindenkit szeretek és olyan mintha már nagyon régi barátom lenne. És elfogadom úgy ahogy van, nem félek semmitől. Nem is tudom hogy írjam le... olyan mint egy áldás. De valamiért ez elég ritkán történik meg. És spontán. Valaki kérlek magyarázza meg hogy lehetek mindig ebben az állapotban, már nagyon hiányzik...

tegnap 17:16
 1/3 anonim válasza:

Bódhidharma ült szemben a fallal. Huj-kó kint állt a hóban, levágta egyik karját, és így kiáltott Bódhidharma felé:

- Tudatomban nincs béke még most sem! Könyörgök, nyugtasd meg!

Hozd ide a tudatodat, majd én megnyugtatom - szólt Bódhidharma.

- Mindenütt keresem, de nem találom! - fakadt ki Huj-kó.

- Akkor már meg is nyugodott - válaszolta Bódhidharma

tegnap 20:20
 2/3 anonim válasza:
Megkell látnod a kapcsoló gombot. Ne készülj rá.
tegnap 20:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Csak azok a barátaid, akiknek a társaságában őszintén önmagadat adhatod, mindenféle belső korlát és befeszülések (fizikaira is értendően) nélkül.

Az, hogy idegenek társaságában éber feszültség van benned, ez teljesen természetes, védekező reakció. Előre sohasem tudhatod, hogy milyen szándékkal közeledik feléd egy idegen ember.

Amikor már csak a tényleges barátaid lesznek a környezetedben, akkor könnyedén fog menni a testi, lelki, szellemi, társas kapcsolati ellazulásod is.

ma 09:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!