Mért nem sikerült bevonzanom az ötötlottót?
pedig mindent jól csináltam, vettem egy szelvényt, egész héten rágondoltam, már elterveztem hogy elmegyek a francia polinéziákra, hawaira, és veszek egy ferrarit.
Elolvastam a könyvet, mégsem sikerült. miért?
A Titokban benne van az is, hogy el kell engedned a vágyadat. Tehát, nagyon jól csináltad a vizualizációt, ha közben jó érzéseid voltak, akkor még jobb.
El kell engedni, úgy mint pl.: gondold azt, hogy ezt a kívánságot (a lottó ötöst) Te még csak írod, mint a levelet: Szeretnéd megnyerni, mert ide akarsz utazni, olyan házba költözni, ezt azt megvenni... Írtad egész héten. Elég! Most zárd le, mintha betennéd a levelet a borítékba, és engedd el a kívánságod, tehát 'címezd meg a borítékot, és add fel postán'. Kb. így kell elengedni.
Biztosan hallottál már sok olyan esetet, amikor valakinek nem jön össze a baba-projekt, pedig orvostól orvosig járt, agykontrollozott, imádkozott, de nem jött össze, és feladták, és aztán jött a baba. De, a rossz dolgokkal is így van, ha sokat gondolsz rá, azt is bevonzod.
Nem mindegy, hogy engeded el a kívánságod.
Van, hogy elég egy határozott mondat, kijelentés. Ne görcsölj! Nyugi! Addig csináld a vizualizációt, amíg jól esik, de amikor érzed, hogy 'sok', 'elég lesz', akkor hagyd elmenni a kívánságod. Miután elengedted, zárd le a dolgot. Hagyd, hogy ezek az erők dolgozzanak a kívánságodon. Addig kérj valami mást, pl.: egy mosolyt a metróban, egy jegeskávét, egy bulit a haverokkal... Addig sem a lottó ötösön fog járni az agyad, és közben kapsz is.
Ezeket úgy lehet fejleszteni, hogy például reggel gondolsz valamire, és eldöntöd, hogy azt a mai napon látni akarod, látni fogod. Ha meglátod, úgyis a homlokodra csapsz: Tényleg!
:)
Esetleg, ha nem tudod elhinni, hogy annyi pénzt tudsz nyerni, akkor kezd kevesebbel, és akkor hátha egy kaparó sorsjegyen találatod lesz.
Drukkolok, csak így tovább! Biztosan jól csinálod!
no erre szoktam én azt mondani....
módszer csak az ami mindenre jó, nem csak olyanra amit máshogy is elérhetünk..
működő módszer pedig az ami 100-ból 100 szor sikerül, minden feltételtől függetlenül..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!