Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mért nem sikerült bevonzanom...

Mért nem sikerült bevonzanom az ötötlottót?

Figyelt kérdés

pedig mindent jól csináltam, vettem egy szelvényt, egész héten rágondoltam, már elterveztem hogy elmegyek a francia polinéziákra, hawaira, és veszek egy ferrarit.

Elolvastam a könyvet, mégsem sikerült. miért?

2011. jún. 22. 10:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
"magamtól lehet munkát találni" Igen, a mai világban?? Ha annyit találtál már, osztogasd szét légyszi! Tudod, hány embernek léptél ezzel a nyakára, akik esetleg pont azért vették meg a könyvet mert rendes munkát szeretnének de nem jön össze??
2011. jún. 22. 18:05
 22/25 anonim válasza:

A Titokban benne van az is, hogy el kell engedned a vágyadat. Tehát, nagyon jól csináltad a vizualizációt, ha közben jó érzéseid voltak, akkor még jobb.

El kell engedni, úgy mint pl.: gondold azt, hogy ezt a kívánságot (a lottó ötöst) Te még csak írod, mint a levelet: Szeretnéd megnyerni, mert ide akarsz utazni, olyan házba költözni, ezt azt megvenni... Írtad egész héten. Elég! Most zárd le, mintha betennéd a levelet a borítékba, és engedd el a kívánságod, tehát 'címezd meg a borítékot, és add fel postán'. Kb. így kell elengedni.

Biztosan hallottál már sok olyan esetet, amikor valakinek nem jön össze a baba-projekt, pedig orvostól orvosig járt, agykontrollozott, imádkozott, de nem jött össze, és feladták, és aztán jött a baba. De, a rossz dolgokkal is így van, ha sokat gondolsz rá, azt is bevonzod.

Nem mindegy, hogy engeded el a kívánságod.

Van, hogy elég egy határozott mondat, kijelentés. Ne görcsölj! Nyugi! Addig csináld a vizualizációt, amíg jól esik, de amikor érzed, hogy 'sok', 'elég lesz', akkor hagyd elmenni a kívánságod. Miután elengedted, zárd le a dolgot. Hagyd, hogy ezek az erők dolgozzanak a kívánságodon. Addig kérj valami mást, pl.: egy mosolyt a metróban, egy jegeskávét, egy bulit a haverokkal... Addig sem a lottó ötösön fog járni az agyad, és közben kapsz is.

Ezeket úgy lehet fejleszteni, hogy például reggel gondolsz valamire, és eldöntöd, hogy azt a mai napon látni akarod, látni fogod. Ha meglátod, úgyis a homlokodra csapsz: Tényleg!

:)

Esetleg, ha nem tudod elhinni, hogy annyi pénzt tudsz nyerni, akkor kezd kevesebbel, és akkor hátha egy kaparó sorsjegyen találatod lesz.

Drukkolok, csak így tovább! Biztosan jól csinálod!

2011. jún. 22. 22:57
 23/25 anonim ***** válasza:

Jól összefoglalt kritika a könyvről és a filmről:

[link]

Érdemes elolvasni

2011. jún. 23. 16:28
 24/25 anonim ***** válasza:

no erre szoktam én azt mondani....

módszer csak az ami mindenre jó, nem csak olyanra amit máshogy is elérhetünk..

működő módszer pedig az ami 100-ból 100 szor sikerül, minden feltételtől függetlenül..

2011. jún. 30. 00:20
 25/25 anonim ***** válasza:
INVITO ÖTÖSLOTTÓ!!!! - PRÓBÁLD KI
2011. júl. 19. 02:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!