Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan lehetne megtanulni...

Hogyan lehetne megtanulni (bemagolni) a szerves kémiai reakciókat?

Figyelt kérdés

Amit tanulnom kell:

52 reakció egyenlet van, melyek hosszúak, általában egy A/4-es lap hosszúságúak, és nagyon bonyolultan néznek ki. A vizsgán megadják a reakció nevét és arra kell lerajzolni az egyenletet. A memória fogas ennél gondolom nem működik. Lehetséges egyáltalán hibátlanul megtanulni valamely agykontroll módszerrel? Értő tanulás kiesik, nincs időm, túl nagy az anyag. A kérdés kizárólag agykontroll technika

dec. 30. 20:12
 1/4 Bálvány ***** válasza:
52%
NaPersze ugye a technika mindenféle hosszas tanulás, gyakorlás nélkül azonnal álljon a rendelkezésedre, mert most van rá szükséged.....
dec. 30. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

És mi lenne ha nem magolnál, hanem megértenéd a logikáját?

Akkor bármilyen reakció egyenletét fel tudod írni.

dec. 30. 23:09
 3/4 anonim ***** válasza:
46%

Kezd el leirni jo sokszor es megjegyzi a kezed, de ugy h szoban mar nem tudnad elmondani 😀

Egy Professor adta ezt a tippet, hogy ne csak az agyad tudja hanem a kezed is.. ense hittem el.. De sikerult hosszabb matek bizonyitasi teteleket igy levezetni vizsgan

Azt se tudtam h mit irok csak irtam😀

Nekem kb 10-15x kellett leirnom az egeszet mire berogzult

dec. 30. 23:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Haz igy jartal nem az utolso pillanatba kéne kapkodni
dec. 31. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!