Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Láttátok a Titok c. filmet?...

Láttátok a Titok c. filmet? Nektek miket sikerült bevonzanotok?

Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 08:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Láttam... Nekem egyenlőre az autó bejött, egy fekete mercedes-benz, bár igazából egy maseratti quattroportéra koncentráltam, de már egyezkedek, és úgy nézki összejön, ráadásul cng/benzin-es... ja és persze a munka is beindul hál' istennek... de a család alapításból csak a barátnő van meg, és még a szüleimmel lakunk, de a telken egy másik házban, de már építkezünk Hont-tól 15 km-re a szlovák határ mentén, egy gyönyörűszép csendes kis faluban.

Én csak ajánlani tudom, mert van ami bejön, bár hatalmas áldozatokat kíván... pl a telket amire építek, egyik nagybátyámtól örököltem aki nem rég boldogult meg, és rám hagyta... valahol jó, de az ő elvesztése mély űrt hagyott.

(én 23 éves vagyok)

2012. máj. 13. 21:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem mondhatom el. Titok!
2012. máj. 15. 17:33
 13/14 anonim válasza:
én igenis hiszek benne szerintem hatalmas a valóság alapja nem csak "maszlag". mikor Én megnéztem tök sok dolog eszembe jutott amit tényleg magamnak köszönhetek, amit vonzottam be. és azóta is mindig sikerül egy kis idővel esetleg vagy valami minden:) szerintem egyszerűen csak hinni kell benne, hogy igaz és megtörténhet és tádá sikerül!:)) sok sikert:D
2012. szept. 3. 22:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Egy telefonhívást, egy régen látott ismerőstől. De nem adom fel a többit célt sem :D
2012. szept. 26. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!