Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Igazam van vagy csak én...

Igazam van vagy csak én vagyok "finnyás"?

Figyelt kérdés

Ma egy büfénél megkívátam egy kávét.

Csak egy bűfés volt,egy lány.

Azt mondta,egy pillanat.

Pénzt számolta a kasszában és utána mosogatott,mosott el csészéket,amikor elmosta,elővett egyet és abba készített nekem kávét,mire én azt mondtam neki,hogy köszönöm nem kérem,szia. És elmentem. Úgysem fizettem még ki,meggondolhatom magam.

Amikor a pénzt számolta,kezet kellett volna mosnia fertőtlenìtő szappannal és úgy mosogatni a csészéket amibe nekem is akart kávét készíteni.

Meghát mikor valaki kér valamit még akkor kell mosogatni? Nincs elmosva?

Amiért pénzt fogdosott és úgy mosogatta el a csészét amibe kávét akart adni,ezért nem kértem inkább ,mert ki tudja,hogy a kezén lévő baktériumot egyúttal a mosogatószer is leviszi mikor a poharat is mossa vagy beledörzsölődik a baktérium a pohárba. Finnyás vagyok,félek a betegségtől,ilyen vagyok.

Én,ha pénzt fogdosok,megmosnám a kezem előszőr és úgy mosogatnék étkező dolgokat,csészéket.

Szerintetek nekem van igazam és ő hibázott vagy én vagyok túl fura?

2017. aug. 23. 22:49
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Dettol sensitive a neve pontosan.

Ez a jó,ettől nem kopik le a bőr a kezünkről,de leviszi a fertőt.

2017. aug. 26. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!