Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit főzzek? Nagyon finnyás az...

Mit főzzek? Nagyon finnyás az élettársam

Figyelt kérdés
Az élettársam nagyon finnyás ilyeneket hogy csirkecomb, csirkeszárny, nem eszik. A rakottak közül is csak a rakott krumplit. Babgulyás húsleves lebbencsleves ilyeneket megeszik. Viszont már unom az ilyen menüket, rántott hús rizibizivel stb. Valami kis frappáns menüt szeretnék összedobni, ötletek?
2015. febr. 22. 19:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
31%

Hogyne lenne otlet: ha a csirket nem eszi meg, akkor egy elkenyeztetett kis hulye, aki jodolgaban nem tudja mit talaljon ki. Hagyd ott, mama pici fia majd rajon, hogy nem mindig az van, amit onagysaga elkepzelt maganak.

Eszem megall az ilyen embereken...

2015. febr. 22. 19:58
 2/15 anonim ***** válasza:

szia!

Az én párom sem szik meg semmilyen szárnyast. Amit én szoktam főzni:

-édeseket: mákos tészta, vargabéles, gyümölcsleves, grizes tészta, riskó, tejberizs stb

-sósakat: kb az összes leves, paprikás krumpli, rántott hús, párizsi hús, rakottasak, spagetti, csilis bab, pörkölt, natúr szelet, hagymás szelet, gombás hús, (ezeket lehet variálni, végül is akármit tehetsz a húsra), túrós tészta, krumplis tészta, káposztás tészta, halak mindenhogy, sóska, spenót, töltött káposzta (savanyú, édes), stb. én megfőzök mindent, ő meg megeszi, csak szárnyas ne legyen benne. Szárnyast meg eszek otthon, ha hazamegyek anyukámhoz.

Nem kell minden nap rántott hús rizibizivel. Főzzél valami tésztát. Pl én sokszor szoktam sertésmájat tésztával.

Attól függ, a párod mennyire van elit menühöz szokva. Mi megeszünk mindent, de nem mindenki enné meg pl a káposztás tésztát. Mi imádjuk. Én só-bors fűszerezéssel, a párom só-bors-cukor kombinációval :)

2015. febr. 22. 20:07
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

nem az volt a kérdés,hogy elhagyja e.

én a nosalty-n szokatm recepteket böngészni.

írja össze,mi az amit abszolút nem bír megenni.

olyat ne készíts,aztán ha valamire húzza a száját,főzzön magára..rendeljen pizzát magának..te megtetté mindent.

2015. febr. 22. 20:07
 4/15 anonim ***** válasza:

Fozd azt amit akarsz, ha nem jo neki vessen magana, fozze meg es egye is meg. Vagy igy teszel, vagy orokke az o szajaize szerint fozod majd azt az 5 kajat amit szeret. Amugy van egy kerdes ebbol a temabol, olvasd el te is.

http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__66..

2015. febr. 22. 20:09
 5/15 anonim ***** válasza:

meghívlak ide, ötletet meríteni:

[link]

2015. febr. 22. 20:15
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hát igazából nem anya pici fiáról van szó hanem egy 33 éves 2 gyermekes apukáról :D És azért ennyire finnyás mert sajnos gyerek korábban csak krumplit ettek krumplival és szerinte nem azért dolgozik 24-ből 16-ot hogy krumplis tésztát egyen. Csirkemellet megeszi, töltött káposzta halakat is, csak ma már kiborultam mert húsleves volt csirkemellel, rizzsel. És már nagyon unom.
2015. febr. 22. 20:16
 7/15 anonim ***** válasza:

Ezek szerint a te parod sem hajlando ,, maradek"-jellegu eteleket enni, igaz? Szarny, comb, aprolekok kizarva?:) Ismeros.:)

Ird le, mit nem eszik, ugy tudunk segiteni!

2015. febr. 22. 20:33
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Pedig a csirkemell a legrosszabb hús. Ha azt megeszi, akkor a sokkal jobb ízű combot miért nem?

Nézz a neten menüket, és ne csak csirkehúst vegyél, akkor tudsz változtosan főzni, olyant, amit ő is és ti is megesztek.

2015. febr. 22. 20:42
 9/15 anonim ***** válasza:
Hagymásrostélyos, bableves füstölt sonkával + palacsinta, csirkemájrizottó zöldborsóval, gombával töltött palacsinta sajttal, 3 sajtos pizza ruccolával, brassói, rácponty.
2015. febr. 22. 21:00
 10/15 anonim ***** válasza:
85%
A töltött káposzta halak melyik fajba tartoznak? :))) (és mi lehet az a riskó? :O ) viccet félretéve, kèrdezd meg tőle, mit főzz, mondd meg, hogy unod már, amiket hajlandó megenni. Aztán ha ő is kifogy az ötletekből, talán kevésbé lesz királyfi. Én is nyáron heti 65 órákat dolgoztam, de jó volt mèg a mirelit is. Amúgy a csirkemell jól variálható, tejszínnel, gyümölccsel, zöldségekkel. Keress rá a neten.
2015. febr. 22. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!