Mit főzzek? Nagyon finnyás az élettársam
Hogyne lenne otlet: ha a csirket nem eszi meg, akkor egy elkenyeztetett kis hulye, aki jodolgaban nem tudja mit talaljon ki. Hagyd ott, mama pici fia majd rajon, hogy nem mindig az van, amit onagysaga elkepzelt maganak.
Eszem megall az ilyen embereken...
szia!
Az én párom sem szik meg semmilyen szárnyast. Amit én szoktam főzni:
-édeseket: mákos tészta, vargabéles, gyümölcsleves, grizes tészta, riskó, tejberizs stb
-sósakat: kb az összes leves, paprikás krumpli, rántott hús, párizsi hús, rakottasak, spagetti, csilis bab, pörkölt, natúr szelet, hagymás szelet, gombás hús, (ezeket lehet variálni, végül is akármit tehetsz a húsra), túrós tészta, krumplis tészta, káposztás tészta, halak mindenhogy, sóska, spenót, töltött káposzta (savanyú, édes), stb. én megfőzök mindent, ő meg megeszi, csak szárnyas ne legyen benne. Szárnyast meg eszek otthon, ha hazamegyek anyukámhoz.
Nem kell minden nap rántott hús rizibizivel. Főzzél valami tésztát. Pl én sokszor szoktam sertésmájat tésztával.
Attól függ, a párod mennyire van elit menühöz szokva. Mi megeszünk mindent, de nem mindenki enné meg pl a káposztás tésztát. Mi imádjuk. Én só-bors fűszerezéssel, a párom só-bors-cukor kombinációval :)
nem az volt a kérdés,hogy elhagyja e.
én a nosalty-n szokatm recepteket böngészni.
írja össze,mi az amit abszolút nem bír megenni.
olyat ne készíts,aztán ha valamire húzza a száját,főzzön magára..rendeljen pizzát magának..te megtetté mindent.
Fozd azt amit akarsz, ha nem jo neki vessen magana, fozze meg es egye is meg. Vagy igy teszel, vagy orokke az o szajaize szerint fozod majd azt az 5 kajat amit szeret. Amugy van egy kerdes ebbol a temabol, olvasd el te is.
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__66..
meghívlak ide, ötletet meríteni:
Ezek szerint a te parod sem hajlando ,, maradek"-jellegu eteleket enni, igaz? Szarny, comb, aprolekok kizarva?:) Ismeros.:)
Ird le, mit nem eszik, ugy tudunk segiteni!
Pedig a csirkemell a legrosszabb hús. Ha azt megeszi, akkor a sokkal jobb ízű combot miért nem?
Nézz a neten menüket, és ne csak csirkehúst vegyél, akkor tudsz változtosan főzni, olyant, amit ő is és ti is megesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!