Te is bele kóstolsz ugyan azzal a kanállal az ételbe, ha főzöl? Finnyás vagyok, mert nem akarok nyálat cserélni a rokonaimmal?
Mondjátok hogy beteg vagyok, de utálom, hogy főz tesóm, vagy anyám, vagy rokonom és bele kóstól a fazékba majd izlelget majd megint bele kóstól 3, 4x egymás útán!
Ha én főzök, akkor ha kell 3 külön kanállal kóstolóm meg, nem érdekel, ha 3x kell mosogatni!
És beszólnak, hogy ne legyek már finnyás "családban marad!" fúj! Pont ez az! Nem akarom tesóm nyálát az ebédben, se rokonokét!
Az, hogy a barátnőmmel csókolózok az kicsit más!
Még azt mondják, hogy nem lesz nyálas a kanál! Higy ne lenne az? Amikor a szájába vette 4x egymás után, majd a fazékba kanalazik vele?
E jönnek, hogy az étterembe a szakács bele is köp...
Akkor már köpjenek ők is az ebédembe?
Külön főzök magamnak, és meg vannak sértve, hogy nem kell a "családi nyálas" főzelék!
Te is bele kanalazol 4x minimum a családi fazékba?
Hát, pedig igazán nem nagy dolog lenne elmosni azt a kanalat, miután megkóstolták az ételt.
Anyum is ilyen százszor kóstolós volt, de leszopattam róla.
Ajánld fel, hogy mosogatsz majd, miután megfőztek, de mindenképpen használjanak több kanalat! :D
#1 - már egy perce röhögök - de néztem nagyot, azt hittem, rosszul látok :D Bocs :)
Kérdező: nekünk ez nem probléma. Senki nem beteg, stb., nem halunk bele - meg aki kifőzdében eszik, ne legyen finnyás, ott különb dolgok is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!