A kérdésem a következő lenne. Hogy jó e ez az edzésterv, ha némi tömegnövelés mellett ugyan úgy akarok formásodni is?
Hétfő: Mell + szuperszett bicepsz és tricepsz 3-3 gyakorlat)
Kedd: Váll + Hát (Mellről, nyak mögött, Arnold nyomás + Húzódzkodás előre és hátra amennyire szélesen lehet,evezés gépen, szűken lehúzás) ezek mind 4x6-os szériában kb 1 perc pihenővel.
Szerda: Láb+felhúzás (gugolás 4x8, felhúzás piramisban a maximumig, lábtoló piramisban magas ismétlés számmal)
Csütörtök: ugyan az mint hétfőn
Péntek: ugyan az mint kedden
kerek egy hónap alatt..elértem 4kg pluszt és néhol jóval nagyobb súllyal ugyan azt az ism számot amit az edzésem elején kisebb súllyal nyomtam...pl(Fekvenyomás egykezes súlyzókkal- legelején 17,5 kg/ súlyzó 4x6 most 22,5kg/ súlyzó és 4x8)
Nah eddig nekem bevállt ez az edzésterv akármennyire is kimerítőnek tűnt és az is még mindig...de érdekelne hogy esetleg kis átalakítással tudnám-e növelni a hatékonyságát az edzésemnek..
64kg-on kezdtem most 68 vagyok..178cm..fehérjét szedtem(napi 3x30g)+ Nitront iszogattam edzés előtt után
Meg volt egy kis pihenő idő..kb fél év..akkor 70kg voltam.
Kössz a válaszokat.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!